Milli Savunma Bakanlığı 15 Uzman Yardımcısı Alıyor
-
Güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra mülakata çağıracaklarını söyledi benim belge teslim ettiğim kişi sorduğumda...
-
Ne de olsa bakanlik calisanlari "asker" statüsünde
-
Guvenlik sorusturmalari yapildiktan sonra cagiracaklarsa daha çok bekleriz
-
aynen eğer öyleyse Temmuz'a kadar bi beklentiye girmemek lazım. neyse ki en azından listede olduğumuzu biliyoruz. benim maruz kaldığım GTB AB Uzman Yrd gibi akıl-izan ve insanlık dışı bir sonuç açıklamama örneği olduğu için buna da şükür diyor insan.
-
Arkadaşlar bir şeyleri açıklama konusunda çok yavaş süreci ilerleten bir bakanlık burası, son yaşanan olaylardan sonra iyice yavaşlayacaktır. Bu konuda çalışmalara devam edin, burası için aceleci davranmayın.
-
Evet hatta ben güvenlik soruşturmaları üç ay falan sürer dedim oradaki görevli de artık soruşturmalar daha uzun sürüyor sekiz aydır soruşturması bitmeyen insanlar var dedi. Yani mülakat tarihinin açıklanması biraz süre gerektirecek gibi.
-
Bakanlıktan teline msj gelen var mı mülakat ile ilgili
-
@Anabellee bana geldi zannımca size de geldi cuma günü mülakata çağırdılar.
-
@Anabellee hocam kesin bilgi mi? Çünkü demin msb 5 mayıs ta mülakata çağırdı yani sizin soyleminizle güvenlik soruşturmasında sıkıntı olmadığı anlamına geliyor. Perşembe BDDK da mülakatım var oradaki sonuç güvenlik soruşturmasından önce açıklanırsa sonuç benim için kesin olur.
-
.........
-
-
-
büyük sürpriz oldu benim için de Temmuz Ağustos derken 5 gün sonra mülakata gidiyoruz
-
@giantsbane güvenlik soruşturması önceden yapıldığı doğru mu yoksa sonra mı yapılacak bilen var mı
-
@oguzhan24 güvenlik soruşturmasının önceden yapıldığını kim nereden çıkardı onu anlayamadım hocam hiç zannetmiyorum öyle olduğunu nihai süreç haziran sonu biter en iyi ihtimalle zannımca
-
ben belge teslim ettigim kisiye sordum boyle demisti...yani kendi uydurdugum bir sey degil bende sasirdim isin asli. Sadece kendi alanimiz ve bakanlik mevzuati dimi mulakat konulari
-
@giantsbane hocam yukarı da yazılmış ona binaen sordum ben de zaten.
-
@Anabellee evet
-
Ab uzman yardimciligi mulakati nasil olur sizce. Bastan sona ingilizce olarak mi yaparlar mulakati?
-
@sa06 İçişleri AB Uzman Yrd.lığı mülakatında sadece "kendini İngilizce tanıt" kısmında 1-2 dakika İngilizce konuşma şekline bakmışlardı. Baştan sona İngilizce mülakat Dışişlerinde ve Dış Ticaret Uzman Yrd.lığı haricinde olmaz bence... Ki oralarda bile mülakatın en fazla %80'i İngilizce oluyor