İlksan 10 Büro Personeli Alımı
-
@yldzkrc mülakat konuları ilanda yazmıyordu ama her mülakatta olduğu gibi okuduğun bölümle ilgili sorular ufak tefek alan soruları ve güncel bilgiler-tarih sorarlar. Bilgisayardan da office programlarına bakarsın gitmeden. Sizin mülakat ne zamandi ?
-
@Leviathan ikinci gün olacak inşallah, aynen dedikleriniz aklımda onun dışında pek yapacak bir şey bulamıyorum deneyim olacak bu tarz ilk defa
-
@yldzkrc hocam bizide mulakattan sonra aydinlatsaniz keske, bende son gun girecegim ne nedir nasil olcak kimsenin bi bilgisi yok
-
@Leviathan sizin mulakatta son gun mu
-
@Yeni-keynes evet benimkisi son gün öğlene kadar bitirirler inşallah
-
@Leviathan bence en gec 12- 1 gıbı biter
-
Arkadaşlar bugün mülakata giren var miydi ?
-
Ne zaman aciklanir ki sonuclar
-
Sonuncu olarak girdim ben saat 2 ye doğru bitti mülakat yakın zamanda açıklarlar diye düşünüyorum sonuçta 24 kişi girmiş mülakata
-
@Leviathan inşallah hocam
-
Pek yakın zamanda açıklamamaları bence daha iyi olur arkadaşlar sınavlar var haber beklenen ve Yeni açılan böylece işe gir çık yapmayız hem kuruma zarar vermeyiz hem de hak yemeyiz başkalarının, zaten illaki bi güvenlik soruşturması olur bence pek acele edilmese daha iyi yoksa çalışıp bir aya iki aya çıkanlar olacaktır benim düşüncem tabi bu.
-
10 asıl 10 yedek belirliyorlar o sebeple. Ama zaten o puanda kimsenin duracağını düşünmüyorum bu kurumda. Belli de olmaz açıkçası ben kurumu ve çalışanları beğendim. İş de çok sıkıntılı değilse uzun süre yapılabilecek bir iş olabilir diye düşünüyorum ki bulunduğu yer Ankara'nin göbeği
-
11 aydir ilan bekliyoruz daha arkadas hemen aciklanmamasi iyi olur demis . Kimseye haksizlik olmasin diye mulakata girdiniz mi diye soruyo zaten komisyon uyeleri ellerinden geldigi kadar adeletli davranacaktir. 10 yedek bosuna belirlenmiyor zira.
-
Bu hafta açıklanir inşallah
-
@byn-kyns yanlış okumadiysam geçen seneki alimlar 3 günde değerlendirilip açıklanmış. Geçen seneki kesim çok sansliymis en azından bekleme olmamış Bu sene belli değil hicbirsey güvenlik soruşturması yapılacakmış o yüzden ne kadar süreceğini bilemiyoruz
-
Hocam illaki öyle yedek mantığı tabiki bunun için var,mülakattayken yedek atıyoruz fakat bize çok zorluk oluyor çıkanın yerine yedek çağır birde ona anlat uğraş diye dedi muhasebe biriminden olan kişi, benim demek istediğim şuan bu puanlarımızla ilan açıldı bakın hepimiz biliyoruz ki guy a başvuracağız bu sürede işe giderek mi daha sıkı hazırlanırsınız yoksa kendiniz sıkı bir hazırlanmayla mı, demek istediğim bu ne de olsa alınacaklar zaten yine alınacak alınmayacaklar zaten alınmayacak maksat bir ayımız en azından guy a kadar rahatlasın diye başta dediğim gibi benim düşüncem bu, sizinkilere de saygı duyuyorum biz ne desek de zaten bildiğini yapar her kurum.
-
@Leviathan oyle hocamda beklemk cok kötü yaa
-
@byn-kyns beklemekten ölcez valla
-
Haber alan yok mu
-
Kurum belki SGK mülakat sonuçlarını bekliyordur benim mülakata girdiğim günde bile 4 5 arkadaş SGK mülakatına girmişti