İlksan 10 Büro Personeli Alımı
-
@Leviathan ilk mülakat benim heycan baya yükseklerde
-
Benim 3.mulakatim ilkinden sonra alisiyorsun üstüne bir de 3 ay bekleyip elendiğini öğrenince ohh mis istediğiniz iş mı bilmiyorum ama istediğiniz bir iş ise dilerim ilk ve son olur bu mülakat
-
ilksanı şimdi arkadaşıma arattırdım haftaya açıklanır dendi inşallah doğru değildir
-
İlksanda aradılar beni 2 mayısta işe başlamak için
-
kaç dakika oldu hocam aranalı. bizde ses seda yok
-
@maliyefs 2 yi 20 geçe benı aradılar aralıklarla arıyolardır belkı
-
@E.kz o saatlerde bir arkadasım daha aranmıs suan 3 kişi oldunuz biz hala beklemede
-
Atananlara hayırlı olsun arkadaşlar. Benim yine olmamış oysa mülakat çok iyi geçmişti ve bu işe çok ihtiyacım vardı. Herşey olacağına varır diyerek önüme bakacam artik
-
@maliyefs Facebook sayfasında 10 asıl kazanan belirlenmiş oradan bakabilirsin
-
@Leviathan saolun hocam baktım simdi benmde olmamıs hayırlısı. ama kurumun yedek ayırmamasına şaşırdım.
-
Benim de olamamış neye dayanarak olmadı anlamadım yüzde yüz kalıp çalışacağım bir yerdi her şey çok iyiydi hangi birimde çalışmak istersin diye bile sordular demek ne döndüyse yine mülakattan sonraki bu süreçte döndü.. umarım aldıkları 10 kişi de benim gibi ömür boyu orda çalışabilecek kişilerdir ama başka işler varsa ve benim gibi çok ama çok muhtaç olanların bi şekilde başka yerlere kaçacaklarla yeri dolduysa hakkımı da helal etmiyorum bu böyle biline,hayırlı olsun.
-
@yldzkrc hocam üzülmeyin. Elbet olacak bu süreçte emek verip olmayan yok sadece biraz sabretmemiz gerekiyor
-
Kazananlarin 7 tanesi ilk 10da zaten. Dolayısıyla cok hakkaniyetsiz bir durum yok gibi.
-
Kurum internet sitesinde 14 kişinin yedek listeye alındığını açıklamış arkadaşlar bilginize