2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Olmamış benim malesef, listede adım yoktu puanlara nereden bakıyoruz ?
-
@2525 üzüldüm gerçekten denetmenlik de gayet güzel meslek üzülme dostum bizde oradan geçemedik.
-
o kadar emek ver 2 de 0
-
@deulukiz hayırlısı olarak bakıyorum artık meseleye hocam. Da puanlarımıza nasıl bakacağız
-
.......................
-
@BahtsizBedevi numarası falan mı var hocam ?
-
...............................
-
Hayırlı olsun sayı gerçekten iç acıcı mülakat sonucu da benzer olsun
-
Kazanan arkadaslari yurekten tebrik ederim. Umarim mulakat sonucu da son mulakat gibi olur. Benim maalesef olmamis. Bunun kendi hatam oldugunun farkindayim. 5 yazili sinavi da kazanamadim. Bir cok mulakattan da elendim. Olmuyorsa zorlamamak gerek. Hayirlisi neyse o olsun diyip birakiyorum. Benden bu kadar arkadaslar. Herkese basarilar diliyorum. Ne kadar zor bir surec oldugunu cok iyi biliyorum. Allah a emanet olun.
-
Arkadaşlar merhaba çok şükür listedeyım bende mülakatlar ne zaman olur acaba
-
@Zm13 ....................
-
@Zm13 Mülakat tarihleri listenin akabinde mevcut dostum.
-
@paretowilfredo 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı içinde söyledi:
@Zm13 Mülakat tarihler listenin akabinde mevcut dostum.
Çok teşekkür ederim.listede ismimi görünce kafam uçmuş zannedersem:)kusura bakmayin
-
@Zm13 Güzel heyecanlar bunlar. Darısı mülakata olsun dostum.
-
Amin inşallah.butun hakedenler icin temennimiz bu
-
Çok şükür bin şükür:) Allah mülakati da geçmeyi nasip etsin
-
arkadaslar bende sınavı gecemeyenlerdenım sırf meraktan kac aldıgımızı nerden ogrenebılırız bulamadım da yardımcı olursanız sevınırım:)
-
Arkadaşlar askerlik tecilim 30 Eylül 2016 tarihinde bitti. Ve bu mülakat için tekrar tecil ettirmek amacıyla yarın askerlik şubesine gidicem. Durumumu anlayıp esneklik sağlarlar mı acaba ? En azından yüksek lisansa başvurabilmek için izin verseler o da yeter. Okul buldum fakat şubeden yazı gelmesi lazım dediler
-
Arkadaşlar merhaba adres teyit için aradılar ailemin değil de kendi ikamet adresimi verdim bi sıkıntı olurmu sonuçta aile ziyareti yapacaklar bilemedim...
-
@nuray bunda da aile ziyareti var mı hocam?