2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@Sami aramadılar henüz
-
@Sami hala arayan yok malesef
-
bi arkadaşın evine gitmişler. 2 saat oturmuşlar. akşam yemeği falan yemişler.güzel samimi bir ortam varmış.
-
Çok şükür bugün 3civarı arandım. Başka aranmayan var mı arkadaşlar ?
-
@dododenizli peki 1kişi mi geliyor ? Birde soru sormuşlar mı ?vdk için gireceklere daha önce soru sormuştu rapor yazacak üstad
-
Arkadaşlar ön görüşmede mevzuattan soru soruluyor mu peki ? Neler konuşuluyor.
-
@deulukiz hayırlı olsun hocam.
-
@Sami sağolun hocam arandınız mı size de hayırlı olsun. grup başkanlığı olan yerlerde oturanlara daha hızlı gidilmiştir sanırım.bize başka şehirden gelecek üstad .
-
@deulukiz henüz aranmadım hocam.
-
@Sami yarın ararlar bence
-
Benim görüşmem de yarın fakat mevzuutattn sorulur mu acaba ailemle ilgili aranmadım henüz
-
genelde bu işi yapabilecek mi diye sorular sorulmuş bizimkilere. çay kahve öyle. baya samimi bir ortam varmış.
-
Arkadaslar hala aramadilar, mulakata da cok az bir sure kaldi. Bazilarina gidilmeyecek mi acaba
-
@pow3rtech bende aranmadim daha dostum
-
@nuray nasıl geçti hocam görüşmem yarın demiştiniz geldiler mi
-
@deulukiz güzeldi bence hocam ama zaten ailem ve benim ikamet adreslerim farklı aileye gidilmedi daha
-
Meraba arkadaşlar ben de pazartesi kuruma gidip görüşme mi yapacağım merak ettiğim sizin evinize mi gidildi, benim gibi kuruma cagrilan da oldumu
-
@nuray hakkınızda hayırlısı hocam insallah sonuç olumlu olur tüm bayanlar için
-
@deulukiz teşekkürler gerçekten hak ediyorsunuz umarım biz çoğunlukta oluruz ️️
-
@nuray ALLAH razi olsun hocam sizde çok hak ediyorsunuz insallah olur da forumca seviniriz. Umut verici olan geçen sefer mülakata kalan 5bayan da alındı umarım adil bir dağılım olur cinsiyet açısından.zaten kaç bayaniz ki listede