2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
@teftiş ben sordum ama cevap alamadım birkaç kişi daha sorarsa belki bi cevap verir
-
Hep birlikte soralim o halde @paretowilfredo da destk verir:)
-
-
@wicksell evet
-
Sayın Başkan, tekrar alım olacağını, ilanın da Aralık ayında geleceğini söyledi. En fazla Aralık ayına kadar bekleyeceğiz gibi gözüküyor.
-
@sami Ne zaman söyledi bunu sayın başkan
-
@sgk0606 twitterdan sormuştu bi arkadaş. 1 hafta felan oluyo heralde
-
@ff teşekkür ederim
-
Başkan tweet atmış : 21 :13
Bu yıl bitmeden sınav yapamayacağız.Ama muhtemelen bu yıl bitmeden ilanı yayınlayacağız.
-
@aslan-reyiz en azından sgk yöneticileri bilgi veriyor en kötü şubatta yaparlar. Takdir ediyorum başkanı
-
50 kişi olabilirmiş ama kesin değil demiş
-
Sgk müfettişlerinin sınavsız a grubu iş güvenliği uzmanlığı hakkı var mı? Eskiden böyle bir şey vardı sanırım sonra sadece iş sağlığı ve güvenliği yönünden iş müfettişlerine verileceği konuşuluyordu nedir son durum?
-
Kanunda net bir şekilde oldukları yazıyor . 6331 sayılı kanunda
-
Yeni sınav ile ilgili değil de mülakat sonuçları ile ilgili bir duyum yok mu? Sınav ilanı gelmeden sonuçların açıklanması mantıklı olur sanırım.
-
Benim bildiğim kadarıyla yok. Kanunun nerede yazıyor ben göremedim @sgk0606
-
@wicksell 6331 sayılı kanunum 3.maddesinin f bendinde ki tanımda ‘’ Bakanlık ve ilgili kuruluşlarında ( sgk ) çalışma hayatını denetleyen müfettişler......... ‘’
-
Simdi gördüm teşekkür ederim. @sgk0606
-
@wicksell rica ederim
-
kanunda olması a grubu sertifika alacağı anlamına gelmez yalnız.
A) Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesi Alabilecek Olanlar:
• (B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesiyle en az dört yıl fiilen görev yaptığını iş güvenliği uzmanlığı sözleşmesi ile belgeleyen ve (A) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı eğitimine katılarak yapılacak (A) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sınavında başarılı olanlar,
• Mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakülte mezunları ile teknik elemanlardan; iş sağlığı ve güvenliği veya iş güvenliği programında doktora yapmış olanlar,
• İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü veya bağlı birimlerinde en az on yıl görev yapmış mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakülte mezunları ile teknik elemanlar,
• İş sağlığı ve güvenliği alanında müfettiş yardımcılığı süresi dâhil en az on yıl görev yapmış mühendis, mimar veya teknik eleman olan iş müfettişleri,
• İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde uzman yardımcılığı süresi dâhil en az on yıl fiilen görev yapmış mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakülte mezunları ile teknik elemanı olan iş sağlığı ve güvenliği uzmanları,
-
ARKADAŞLAR BİR DUYUMU OLAN YOK MU ? SAYIN BAŞKAN TWİTTER DA BİR ŞEYLER SÖYLEMİYOR MU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SONUCU İLE İLGİLİ BİR BİLGİSİ OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN BEKLEMEKTEN YAŞLANDIK ARTIK