2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
-
Hadi inşallah
-
@aslan-reyiz On dakikada bir duyuruları yeniliyorum heyecan yarattınız
-
Heyecan yapmayin arkadaslar, aciklanmadan once baskan aciklayacagiz diye twitterdan yazar Bugün aciklanmayacak olsa da bu tarz bilgiler aciklanma zamaninin yaklastigini gosteriyor.
-
Başkana hep beraber sorsak mı? Belki bizi bilgilendirir.
-
@vmyveyagtbmy Ben varım
-
-
Arkadaşlar saat 20.00 ‘ da hep beraber başkana soruyoruz . Başkanım ne zaman açıklanacak bilgi verebilir misiniz gibisinden . Herkes tamam mı ?
-
Arkadaslar bence bu vakte kadar baskanin sorularimizi cevapsiz birakmasinin nedeni, kendi verecegi bilgide yanilgiya dusmesinden cekinmesiydi. Yoksa baskan duyarli adam cevap veriyor. Hatirlarsaniz sinav sonuclari aciklanirken haftaya demistim ama kesin bir dil kullanmamistim diye bir twit atmisti. Gecen seferden agzi yandigindan bu seferde cevap vermedigini dusunuyorum. Cevap verse bile az kaldi gibi muğlak bir ifade kullanacaktir. O yuzden bence darlamayalim baskani
-
Anne babamdan çok bu arkadaşları görüyorum . Bir an önce açıklanmalı. -
Bugün olmayacak galiba.sınav açıklandığı zaman saat kaç gibi açıklanmıştı hatırlayan varmı ? Denetmen yrd gibi gecenin yarımında açıklanmaz umarim çok ağladık üzüldük ALLAHim bu sefer insallah yüzümüzü güldürsün.
-
@deulukiz geçen sefer akşam saatlerinde açıklanmıştı ve Başkan açıklandıktan kısa bir sonra duyurmuştu.
-
-
Bugün de yalan olduk galiba
-
@sami, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@deulukiz geçen sefer akşam saatlerinde açıklanmıştı ve Başkan açıklandıktan kısa bir sonra duyurmuştu.
Düzeltme yapayım, geçen seferki alımda 16.17'de Sayın Başkan twitter'dan "birazdan açıklayacağız" yazmış.
-
Duyum balon çıktı patladı arkadaşlar
-
Neden balon olsun hocam ? Yakında açıklanacağına dair emare bence bu. Benim tahminim, teftiş kurulu listeyi hazır edip üst makamlara imzaya göndermiştir, o yüzden de başkan kesin tarih verememiştir diye düşünüyorum.
-
@sami umarım dediğiniz gibidir . Arkadaş bugün açıklanacak dedi ya o yüzden Öyle dedim amacım kimseyi kırmak değil
-
Öyle ya da böyle yakın bir tarihte bir ihtimal hayatımız değişecek arkadaşlar. Sabredin hayırlısı olsun hakkımızda
-
@sgk0606, içinde söyledi: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@sami umarım dediğiniz gibidir . Arkadaş bugün açıklanacak dedi ya o yüzden Öyle dedim amacım kimseyi kırmak
Duyum dedim hocam ..kesin değil yazdım..Başkan 3 saat önce Tuğrul hocanın İİBF alımları için attığı tweet e Hazırlık yapıyoruz hazır olmak için calisiyoruz cevabini vermiş..
-
@aslan-reyiz yeni ilanı kastetmiştir