İçini Dökmek İsteyenler...
-
Birbirimizin kalbini kirmayin.2 tane yumurta kırın karnınızı doyurun.
-
@ErtuğrulBEY yumurtanın yanında çay da olsun mu?
-
İç dökerken konunun feminizm üzerinden ilerlemesi çok ilginç olmuş gerçekten.
Konu ister cinsiyet ister ten rengi ister köken vb. ne olursa olsun eşitlik dense de insanın verdiği mücadelenin özünde adalet arayışı vardır. Feminizm ile verilen mücadeledenin de hararetinin azalacağı nokta, aradığı adaleti yakaladığı an olduğunu görebiliriz aslında. Bu arayış içinde kullanılan repertuar eleştirilebilir elbette ama böylesi hassas konularda üsluba ekstra özen göstermek gerektiğini düşünüyorum. @davetsiz Siz de bunu atlamayın lütfen.
Ayrıca teori diyerek geçmeyin onun sayesinde bilinçleniyoruz ve farkına varıyoruz bazı şeylerin. -
Herkes icini dökmüs sorun yok, ben döktüm kaos cikti. Forumda kaos cikmasini istediginiz basliklar varsa hemen yazin, dakikada cikartirim. Yani bu bir cekim gücü arkadaslar. Bir kiz olarak evlenme olayiyla ilgili icimi dokeyim dedim, olay feminizme kadar vardi. Kaos cekiyor beni, yapabilecegim bi sey gercekten yok️ Sizlerde kusura bakmayin verilen huzursuzluktan dolayi
-
@elisa iyi olur
-
@davetsiz biraz sakin olun lütfen
-
Silinmiştir
-
@Sami İçini Dökmek İsteyenler... içinde söyledi:
@davetsiz İçini Dökmek İsteyenler... içinde söyledi:
"Cebir ve şiddet kullanarak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye veya bu düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs" ettim. Git savcılığa ver
Anayasamız ile dalga geçecek duruma geldin, aile terbiyesi almamışsın demek ki. Savcılığa vermeye gerek yok, bu ahlak anlayışı ile devlete girersen 3 sene sonra seni de atarlar içeri.
Haddini aşma! Edepsizliğin lüzumu yok. Anayasayla değil senin gibi cahille dalga geçiyorum bunu bile anlamaktan acizsin. Biraz daha ileri gidersen kim kimi içeri alacak göreceksin! Benim babam 30 yıldır Türk Adalet Sistemine hizmet ediyor Sen hangi hakla böyle konuşuyorsun!
-
Silinmiştir
-
@davetsiz hocam valla yeter. Herkes size yanlış diyorsa, biraz haklılar mı diye bakalım derim. Yani nereye kadar gidecek bu konuşma, sizin mülakat yok mu? Geçersiniz inşallah da, hocam. Bu kadar adam sizi bilir, ama haksız buldularsa kızar da. Da yeter. Normalde forumda iyi, güzel de yazarsınız/cevaplarsınız yani. Boş adam da değilsiniz.
-
@impressiveunit iyi dileklerin icin tesekkur ederim. guzel kardesim sen ne guzel yazmissin az once cevap verdim mi? Begenip gectim. Şu adamin yazdiklarina bakar misin? Kendini benim yerime koy cevap vermez misin. adama bak profil resmime geçti şimdi oradan ayar veriyor hadsiz..Ben susayim dedikce tahrik ediyor.
Herkes bu konuda beni haksiz bulabilir. Hic sorun degil benim görüşüm budur bu konuda.feminizm benim icin aptallıktır.ben burada kimsenin şahsına bir şey demiyorum bunu anlamıyor insanlar inatla.amma uzatildi büyütüldü..herkes de görüşüme saygi duymali. Uzatan kesinlikle ben değilim. iyi geceler -
Bu yasa gelmis olupta dusuncesini icinde hakaret sozcugu icermeden savunmayi ogrenememis kisilerin varligini gormus olmak uzdu. Resmen midem bulaniyor. Keske forumda engellemek diye bir sey olsaydi.
-
Erkek olmaya calismadan once "adam" olun ve en onemlisi de "insan" olun.
Kadin uzerinden yapilan tartismalara da bi son verisin artik.Usturuplu bi sekilde derdinizi anlatabilcek olgunlukta degilseniz, hakaret icerikli cumleleri rahatca kurabiliyosaniz "kadin " kelimesini agziniza alip kirletmeyin.Cunku temiz agizlara, temiz zihniyetlere yakisan kutsal bir kelimedir bu herkesin anlayamayacagi.
Bedensel farkliliklariniz sizi daha ustun yapmiyo, beyninizle dusunmenizi tavsiye ediyorum.Fazlaliklarinizla degil.
Ileride kiz cocugunuz oldugunda bizi daha iyi anlarsiniz.
Cok sinirliyim.
Ortaya yazdim kisisel degil.Uzerine alinmak isteyen alinabilir. -
Kendi dusuncesinden olmayan insanlari aptal olrak goren cok insan var bu dunyada. Onlarda oyle bir model iste,naparsin.
Bu forumun sadece bilgi paylasim yeri olmadiginin en guzel kaniti benim icin bugun yasanilan hadise oldu. Calisma hayatinda nasil insanlarla birlikte olacagiz buna on hazirlik oluyor, iyi de oluyor gardimizi aliriz.
Ben bir sey yapmadim,tahrik ediliyorum yazisina duzeltmeyle feminizm aptalliktir i ekledi. Alenen tahrik etmek istiyor ama gercekten kendimi cok tuta tuta yazdim. O kafadaki bi insana istedigini vermemek en dogrusu.
Bir hakaret icerikli daha yazi olursa bu sefer daha baska tutum sergileyecegim. Herkese iyi geceler -
İnsan hayallerinin peşinde mi gitmeli yoksa bir kültür robotu gibi yapılması gerekenleri mi yapmalı. Hayallerinin peşinde gitme imkanı yoksa ve kültür robotu da olmak istemiyorsa insan ne yapabilir fikri olan var mı ?
-
@delidumrul
Baskalarinin hayallerini, dayatmalarini yasamak yerine, bi sekilde yolunu bulup kendi hayallerin icin cabala.
Hep diyorum bu hayat sana, bana bahsedildi ve istedigin gibi yönlendirmek senin hakkin.Ailemiz bile bi dereceye kadar mudahale edebilir.Onlar disinda kimse karisamaz.Kimseye vericek hesabin yok.Istemedigin seyi yapma. -
@delidumrul İçini Dökmek İsteyenler... içinde söyledi:
İnsan hayallerinin peşinde mi gitmeli yoksa bir kültür robotu gibi yapılması gerekenleri mi yapmalı. Hayallerinin peşinde gitme imkanı yoksa ve kültür robotu da olmak istemiyorsa insan ne yapabilir fikri olan var mı ?
Bu ileti hayatimi degistirebilir
-
@delidumrul bence de ne istersiniz diye sormak lazım. Ama konuya Selvi Boylum Al Yazmalım ile devam ederim, ister filmi ister kitabı. Aşk mı sevgi mi? Yani ne olursa olsun çalışır didinir, söylenene bakmam ya da ben yıllar sonra ya hiç bir şey yapamazsam, başaramazsam iyi ki denedim diyebilecek güç var mı? Bazıları aile, tatillerde fotoğraf çekmek sever bazıları garsonluk yaparak ülke ülke gezer.
-
Bayramda anne, babayı, eşi, dostu her halükarda mutlu edersiniz ama çocukları ayrı bir kefeye koyarak hareket edin. Varsa imkan 1-2 tl'de olsa harçlık verin yoksa imkan en güzel şekerlerden verin ama verdiğiniz şeker sayısı 1 taneyi geçmesin o da zararlı derseniz onlarla sohbet edin.
Bizim jenerasyon, bir üst jenerasyon ve daha üsttekiler bu haldeyse burada bir açmaz vardır ve bu açmazı çözecek olan: yeni nesile doğru aktarımı sağlamaktır. Çocukların değerli olduklarını her fırsatta hissettirmek lazım. Onlara, insanı ve vicdanı duyguları aktarmak bizim görevimizdir. Lütfen şimdilerde ufacık ellere, ayaklara sahip o çocuklar ilerleyen zamanlarda bir caniye dönüşmesin. Çocuklara sevgi ve merhamet göstermek aynı zamanda sünnettir. Değer vermeliyiz ki, toplum yücelsin.
-
"Haftasonu düğünüm var seni de beklerim cınım. Belki bi kısmetin çıkar:)" diyen eski arkadaş senin ağzına kürekle vururum. Diyemedim. Çağrıldık mecbur gidecez:shrug_tone1: