İçini Dökmek İsteyenler...
-
@bombiksmori seninki öyle mi çıktı, sakızdan çıkan kısmet falı mı bu deseydin. Birden farklı duyguyu aynı anda yaşayarak yanından ayrılırdı. Gelen fırsatı gole çevirememişsin
-
@Antimülakat vayy hocam, yazdim bu sozu bir kenara:) bize de diyen olursa diyelim bari️
-
@Antimülakat hocam çok iyiymiş nasıl düşünemedim:) Zaten genelde olay anında değil de gece yatarken aklımıza "keşke şunu da diyeydim" li cevaplar gelir:)
-
@kismetnasip ewet hocam ben kullanamadım ama siz yeri gelince lafı gediğine koyun:)
-
@kismetnasip estağfurullah öyle yazıverdim. Bazıları patavatsızlıkta çağ atlayarak patateslik seviyesine ulaşabiliyor. Öyle olunca da sert bir cevap şart oluyor.
-
@bombiksmori banada geliyor geceleri "keske söyle deseydim"li düsünceler. Isterdim hazir cevap olayim ama ne yapalim️ Ama bu baya isime yarayacak gibi Seninde olur daha, arkadasinin kullandigi soz baya kullanilan bir soz cunku:)
-
@kismetnasip daha çook lazım olacak gibi hocam:) zira etraf patates dolu
-
@bombiksmori kesinlikle katiliyorum. Daha dün spor salonunda salondaki ablalarin tek muhabbeti bendim Insanlar spor yapip rahatliyor, ben dert tasayla döndüm eve:) bir süre daha katlanacagiz baska care yok
-
@kismetnasip işte tam da bu yüzden sporumu evde kendim yapıyorum:)) "neyi bekliyosun" diye sormalarından gına geldi:) beyaz atlı prensimi bekliyorum oldu mu? Tamam mı? Yeterli mi?
-
@bombiksmori hahahah, en iyisii:)) vallahi insanlarin hadlerine olmayan ne kadar cok seye karistiklarini bu yaslarimda daha iyi anladim:) ben de artik kalabaliktan kacmayi care olarak görecegim sanirim. Cunku nerde kalabalik ablalar orda elestiri Bir de kendilerince care bulmaya calisiyorlar filan:) Diger bir tehlike "anne günleri". Onun oldugu günlerde de ardimiza bakmadan evden kacmak gerekiyor
-
@kismetnasip Allah tan annem bu gün olayına çok sıcak bakmıyo yoksa evde durmak ne mümkün:) âhh bu toplum baskısı kaç genç kızımızın depresyona girmesine sebebiyet verdi,veriyor,verecek.. :))
-
@bombiksmori ben kuzenleri everdim kardesim evlenicek simdide sen ne diyon artik arkadas boyutunu astim ben arkadaslarimin kardeslrrinin cocugunu seviyom ha sevdirmiyolar gerci sende dogurda artik kendi cocugunu sev diyolar bende bi hava bi civa dusunmuyorum hayatimi yasiyorum diyorum nasil bir hayatsa kulliyen yalan ne ask var ne is var bunlara bagli sagligimda psikolojimde bozuldu uzerine evde agzimi her acisimda annrmin atanamamami vr evlenemememi basima kakmasi... Gecen pantolon almaya gttim satici adam bile hala atanamadinmi gecemedin gtti su mulakatlari belliki calismiyon yoksa adamin kastimi var sana niye gecirmesin demesinki evden cikmiyorum artik ev isleri mutfak ve yatagim tum hayatim bu bir de geceler gelen aglamakli hallerim . Allah im beni de duy artik diyorum hergece nasip denen sinira takilmak meger ne zormus
-
İki yıldır kpss yi kazanıyorum daha kurum sınavı bile göremedim sabır falan kalmadı bunaldım öğretmen olmak varmıs bi kpss mülakat hop hemen atama bu ilanlar ne zaman gelcek hep böle elimiz kolumuz bağlı oturup psikolojimizin bozulmasını mı bekleyeceğiz siz daha bıkmadınız mı bu durumdan
-
2015 yılında birçok şeyin yanlış gittiğini anlayıp psikiyatra gittim Dayanamıyordum acıyordu her yerim adeta yerlerden duvarlardan acılar fışkırıyordu adeta binbir zorlukla elde ettiğim dostlukları saçma sapan sebeplerimden alınganlıklarımdan dolayı kaybediyordum Kendime bile saygım kalmamıştı Doktora gittim ve sadece 5 dakika odasında kaldım çıkarken bana bir reçete verdi Reçetede antidepresan yazılıydı başta almadım o ilacı hatta doktora gittiğim için bile kendimi çok suçlu hissettim 3 gün sonra ise yapamadığımı anladım ve ağlayarak gidip o ilacı aldım kullanmaya başladım kullandığım sürede o kadar iyi hissedip iyi ifade edebiliyordum ki kendimi derslerim o kadar iyiye gidiyordu ki ama bunun bedelini 25 kilo birden alarak ödedim herşeye rağmen o ilacı seviyorum ve çok özlüyorum
-
@Tolgahan-Ayyıldız suan hala ayni durumdamisiniz bir de kilolar sizi terkettimi
-
@keynezyenciii yok ama ilaç beni harika bir insana dönüştürüyordu adeta ya da bana öyle geliyordu bilemiyorum bu arada kusura bakma ben seni erkek sanıyordum diğer başlıkta çok üstüne gittim galiba
-
@Tolgahan-Ayyıldız herkes erkek saniyr sorun degil hocam Allah hepimizin yardimcisi olsun
-
@keynezyenciii ben erkeğim benim için işler baya zor ama sen aşık ol sevdiğinle evlen kocanla çocuğunla mutlu ol hocam bu gidişle kuruyup kalacağız hepimiz turşu olacağız
-
Yaa bu foruma kim siber saldırıda bulunuyor.Her sabah forum Çince oluyor.
-
@bombiksmori bana da soruyorlar ben de atımı bekliyorum diyorum size şunu sormak istiyorum kızlar bir ilişkinin olmazsa olmazı sizin için at mı