İçini Dökmek İsteyenler...
-
sevdiğin kişi zamanla başka bir kişiye dönüşecek. o değiştikçe ona karşı hislerin değişecek. belki eskilerden bir fotoğraf denk gelecek. onu sadece o fotoğraftaki haliyle tanısaydım diyeceksin. hangi ara bu hale dönüştüğünüzü sorgulayacaksın. neden diyeceksin. umursamadan yoluna devam edecek kadar aptal değilsen kendine ders çıkaracaksın. ve onu sadece kalbindeki haliyle hatırlamak isteyeceksin. dönüştüğü kişi acaba hep o muydu diye soracaksın bazen. değişen sadece o olmayacak. sen de değişeceksin. belki dönüştüğün kişiye yabancı geleceksin ya da dönüştüğün kişiye hayran olacaksın.
emin olduğun tek şey umutlu yolculuğunuzun çoktan bittiği olacak. ona güvenmenin aptallık olduğunu anlayacaksın.
içindeki genç çekip gitmiş, manevi hisler yerini tahammülsüzlüğe bırakmış olacak.
o adımı atmazsanız tahammülsüzlük geçecek, sular durulacak geriye tarifsiz pişmanlıklar kalacak. artık çoğu şey anlamını kaybedecek.gece belirdiğinde sezen aksu seni bekliyor olacak.
sonra ansızın bir fotoğraf denk gelecek.
tüm hisler yok olacak.
geriye sadece o his kalacak.
özleyeceksin.
o zamanların geri gelmeyeceği bilerek özleyeceksin. hem koyacak hem huzur verecek. böyle güzel sevgi yaşayabildiğin için paha biçilmez tatminler duyacaksın. onu kaybettiğin için tarifsiz özlemler duyacaksın.
özlemin ne olduğunu daha da unutmayacaksın.sezen aksu kalbini daha da derinden okuyacak.
güneş doğunca hiç bir bok olmamış gibi yaşamaya devam edeceksin.ta ki bir anı, bir fotoğraf denk gelinceye kadar.
sonra bu hisler yine sil baştan. -
Olmayacak işler aşlar peşinde koşmuşum mecburen, koşarken çok düştüm çok yaralandım ama beni mahveden yanlış yere koşmuş olduğumu görmekti. Geri de dönemiyorsun. Bu sefer farklı olacak diye bir inancım da yok sonuca yönelik ama gerçekten bu sefer değecek değdi dedirtecek sonuca tek başıma hazır olacağım. Bitti dediğim yerde başlamadım sadece biteceği yere kendimi hazırlıyorum böyle. Yolda düştüm, kalkıyorum devam ediyorum ya işte o devam aynı olmuyor,olmasında...
-
Şuraya kocaman bir SESSIZLIK birakiyorum; İçınde ağzimiza gelip gelip kendimizi bir şekilde tuttuğumuz öfkelendiren,umutsuzlaştiran,sisteme başkaldirtan,psikolojik baski yaratan,tükenmiş hissettiren ,ideallerinden vazgeçtiren,gittikce daha asosyalleştiren, ve en önemlisi sinav gelse de mulakatindan yine eleneceğim öğrenilmiş caresizligini de barindiran bir sessizlik..
-
Hem bişeyler yapmak, bu çıkmazdan kurtulmak için can atıyorum hem de nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. Ben az ötede delireyim
-
Bu ne hiddet bu geçmez kabadayı sinirlilik arkadaşlarım, sokaktaki kız, herkesin eve gidince hastası falan olmalı diye düşündüğüm 5 dakika için kural tanımayan arabadaki abi, günaydın abi diyince belki selam aldığım esnaf amca. Valla bir güleryüz ya bir nasılsın ne çabuk unutulmuş. Oturduğum evin en iyi özelliği balkonu değil de komşuları yemin ediyorum. Mutlu günler herkese.
-
Ahh ahh biri bana deseydi kpss nin özellikle A kadro için bu kadar sabır gerektiren belirsiz bir süreç olduğunu söyleseydi baştan yemin ediyorum ki bulaşmazdım başlarda ohh diyordum eksiklerimi kapattım puanım çok arttı saf gibi ama benim gibi herkesin de arttı rakipler çok bunu göremedim ki bir de işin laneti resmen o kadar emeğim var diye kpss sayfasını da kapatamıyorsun ama bir türlü işe de girdigim yok milletin hobileri var bir sürü benim de hobim iktisat hukuk calismak bu nasıl hayattır ya off
-
Yıllar yılı düşmanın bile mert olanı dilenmişken, anlayışsız insanlarla dikenli yollarda yürümek ayaklarımızdan çok yüreğimizi acıtır oldu.Çok kırılgan bir yapım(ız) var, haksız mıyız? Bence haklıyız.Yaklaşık 2 senelik emek harcadığın sınavlar için arkasına yaslanıp tabanına basarak -çok memur alınıyor nasıl giremediniz, o zaman demek ki çok çalışmadınız v.s v.s diyenler var.eğer böyle bir düşünce şekliniz varsa az öteye çekilin be kardeşim, özgüvenim zedelendi resmen.Karşı apartmanda bi yaşlı teyze var ara ara cama çıkıyor ben de kendime kendime diyorum ki: be teyzem ikimizinde şu an için kaderi aynı cama bakıp iç geçirmek
Bütün bu olumsuzluklara rağmen ailemin hep yanımda olması su serpiyor çok şükür, ama üstteki arkadaşlarında çokça değindiği gibi "sen onlara" yük olmak istemiyorsun. Ama zaman en okkalı cevap verendir. Umarım tez zamanda cevapta veririz cevapta alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin, Devletiniz için de bizler içinde güzel günler olsun inşallah. -
Günlerden bir gün daha, kapasitemi aşan yeteneklerimi ezip geçen hayallere dalarak günlük kosturmacalara daldım ama koşturamadim, hep yerimde saydım. Hayallerim ne kadar ileriye dönük hareket halindeyse, reelde ben kendimi geri vitese takmak için uğraşıyorum. Kendi kendimi en çok ben mahvediyor,ileri istediğim olana gidemeyecegimin farkindaligini herkese gösteriyorum. Bunun ortası yok mu az daha acıtan, yavaş da olsa ittiren bir şey...
-
yoruldum...
-
Beklentiler çok yordu çook...
-
Beklentilerden önümdeki sınava odaklanamiyorum nedir basimizdaki felaket geçmiyor .. Her gün değil bende yillardir herşey aynı ...
Iki günü eşit olan insan zarardadir diyen peygamberimiz (sav) bizler ne haldeyiz izahı yok .. -
Nasıl bir dönem denk geldik bilmem
-
İçimi dökersem bir daha toplayamam diye korkuyorum..
Zira herkesin imtihanı başka bu yolda.
Her zaman neşeli olmaya çalışan , tebessüm eden, dertlerimle kendi başıma mücadele eden biri oldum.
Şimdi bilinmeden tanınmadan burada konuşmak rahatlatıyor çünkü içimi kime döktüysem bir de onlar dağıttı.
Tanınmadığım için burdao kadar kendimi saf doğal hissediyorum ki burda yazdıklarım ben ama hala gerçek yaşamımda çok içime kapanığım. Sanki birine bir cümle kursam beni yerle bir edecekmiş gibi hissediyorum. Tepkisizleştim. Belki kendimi koyup uzun uzun ağlasam herşey çözülecek gibi. Bir kere cidden kötüyüm desem. Ama diyemiyorum. Sürekli güçlü durmaya çalıştığım için kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bu uzun süreçte o kadar çok şey yaşadım ki başımda ot bitmedi desem yeridir. Ne kadar daha dayanabilirim, kendimi nereye kadar götürürüm bilmiyorum. -
Migren laneti nasıl bi illetsin günlerce geçmezsin !
-
Masum, suçsuz, günahsiz, insanların, kadınların, çocukların rahatça yasayabildigi, yasatilabildigi bir yer istiyorum, huzur istiyorum; çok şey mi istiyorum?...
-
Duyarlılık hastalık mıdır !
-
@sbf1983 cani adamın ifadesini okudum okumaz olaydim ilk defa bi kadın olarak ürkttm sokakta yürümeye adres sormaya korkar olduk. Hastalıklı karakterler kol geziyor toplumda .
-
Ulan nasıl bir devire geldik
1-İhtiyacın var Evlenemiyorsun
2-İsteklisin iş bulmakta zorluk çekiyorsun
Büyük imtihan nasıl bir devir anlamış değilim -
@aroma hocam bir kiz babasi olarak cidden cok zor bir durum... Allah hepimizi korusun.
-
İnsanların devlet kurumlarında çalısırken üstüne bir de işini beğenmeyip şikayet edip halen kurum sınavlarına girmeleri insan oğlunun ne kadar doyumsuz yetinmeyi bilmeyen bir varlık olduğunu yine kanıtladı. 4-5 milyar alıp ben taşradayım işim çok yoğun memnun değilim diyenlere istifa et o zaman dediğinde cevap veremeyişleri bu ülkede asgari ücretle aile geçindirenleri hatırlayamamaları gerçekten üzücüdür. Şunu da belirteyim tabi ki puanı var sınava girmek hakkıdır ona saygımız sonsuz ama biraz da elindekilerinin değerini bilmeli insan