İçini Dökmek İsteyenler...
-
Tertemiz anksiyete oldum.
-
Icimizi doksek dertlerimizde dokulurmu
-
Ruhun ve zihinselin dikenli tarlasında
Yalinayak dolaşan bir vicdan aranıyor ..Hicri İzgören
-
Bazen susmayı tercih etmek gerekiyor. Kim bizde ne kadar, biz kimde ne kadarız diye bakmak gerekiyor.
-
Yıllar önce babam sabah gözümüzü vergiye açıyoruz demişti tabi çocuktum pek anlamı yoktu o an. Harbi sabah konaklama vergisine merhaba dedik mahalle parklarında soluklanma vergisi de bekliyoruz.
-
Eğer ki diyor, yazar. Eğer ki! Seçim yapmak zorunda kalırsanız;
1 milyon dölar mı? Aydınlanmak mı? Arasında,
Yalnız kalmak istemiyorsan 1 milyon döları seç diyor! Aksi halde, odanda yapayalnız ölürsün. -
Öldüğümde değil yaşarken anlayın beni dedin herkese olan sana da oldu ölünce badem gözlü oldun, 'asla ülkesini sevmiyordu demeyin' dedin, ülkeni sevdiğini biliyoruz merak etme, seve seve nasıl gidilir onu da ögrendik, öğreniyoruz, sorulacak soru mu tabi ki özledim orası benim ülkem dedin, o kadar şey söyledin, kim anlamaya çalıştı ki..haklıydın nerden bilecektiler sol yanındaki boşluğu...içimizdeki ölene çocuksu seslenmeyi, solmuş bir gül görünce sarılıp dallarına öpmeyi, bir bulutun seyrinde düşünmeyi, birazdan kuduracak denizi bilmeyi, yüzlerdeki anlık tebessümü yitirmemek için kendimizi paralamayı, inanca saygıyı, düşünceye özgürlüğü öğretmek sana düştü belki...yollara bakarken dinledik, yüreğimiz kanadı, gönlümüz yandı, dizelerimiz tutuştu ve artık öyle bir yerdeyiz ki bazen ölümüz bile üşüyor bu diyarda, olmasaydı sonumuz böyle...
"Hoşçakalın anılarımı bıraktığım insanlar
Mutluluğu için dövüştüğüm insanlar...."Hoşçakal ülkem...
-
İnsanların inancına yaşantısına siyasi görüşüne saygı duyduğunu bunun büyük bir hak olduğunu sanal camiada çok dillendiren insanciklar keşke aldığınız ahinda biraz farkında olsanız
Ayristirarak hak zemini oluşturulmaz hak herkes için vazgeçilmez nedensiz amasiz olmali
-
Sayıştayın arkasına yüzlerce polis özel harekat falan geldi nolduğuna dair fikri olan var mı öldüm meraktan
-
Kasım ayında havalar tuhaf ve sıcak ..Ayı da bitirmişiz beklemekten farkında olmadan..
-
Ingiliscesi ( ing olmayinca doğrusunu yazmak istemeyrum ) olmayıp puanına sarılıp uyuyanlara !
-
Toros dağlarının eteklerinde bulunan bir karış toprağı bol ey yurdum
-
ileti kaldırılmıştır.
-
Bunca seye ragmen nasil da hala yıkilmadim.. yikilmadim mi sahi?
-
Yillar once okumustum.anne baban oldugunde anlarsin kardesinin kiymetini. Seninle ayni anda ayni aciyi yasayan, seni anlayan tek insan kardestir yaziyodu.. ben bu hissi yasayamayacgm. Peki ya evlilikler, eşler, iliskiler ? Paylasilanlar ortaksa eger karsi tarafin da ayni şekilde yanmasi, uzulmesi gerekmez miydi?
-
Hani hava böyle yağmakla yağmamak arasında gidip gelir; boğar, bunaltır, nefes aldırmaz ya.
Ne kimseyi görmek ne de seslerini duymak istersin; tahammül eşiğinin sınırı çoktan aşılmıştır.
Yine de incitmek istemezsin de başkalarını, kendi içini kıra döke viran edersin ya.
Uyku nedir bilmez, geceyi zehir gibi içine çekersin.
Yastığına sokulup hıçkırıklarını içine atarsın ve çaresizliğini kimse duysun istemezsin.
Parmak uçlarından iliklerine kadar sızlar her yanın.
Bir volkan olmuştur içine attığın közler ve yanar durursun kendi ateşinde.
Öyle hallerdeyim... -
Masa başında bastıran yatağa geçince kaçan yalancı uykularin da sonu gelecek mi ?
-
Geçen sene çok hevesli şekilde bddk sınavına hazırlanmaya karar vermiştim bu zamanlar. Sınavına girdim, tecrübe oldu. Ama bu sene Btik ' ya bile başvuru yapmak istemiyorum. Puanıma gelip gelmiceği belli değil. Çünkü yoruldum. Bişeyleri beklemekten 1.5 senedir yoruldum ve daha öncesi de vardı ama daha once bu kadar beklememiştik. Bazen diyorum keşke puanım olmasaydı da bu kadar beklemek zorunda kalmasaydım. Süreci belki de tamamen sonlandırıcaktım. Bu yazdıklarımı bi süredir bekleyenler bilir. Üzülüyorumdur yine bi gün..
-
-
İçini acıtan duyguyu bastırmak için defalarca yutkunup nefes almak çok güç olmaya başladı artık ... Annemden babamdan kardeşimden uzakta tam 926 km uzağa yolculuk yapmaktayim ... Kaç ay sonra biter bu hasretlik eski günlere özlem koca bir belirsizlikten ibaret . Oysa ki her yolculuklar yeni bı heyecan mutluluk demekti çocukken. Şuan anladım ki hiçbir şey çocuk olduğumuz zamanlardaki gibi güzel kalamiyor.... Oysa ne güzeldi çocukluğumuz !