İçini Dökmek İsteyenler...
-
Bundan 3-4 yıl önce hiç şuan yaşadığım hayatı yaşayacağımı şuan yaşadığım zorlukları yaşayacağımı düşünemezdim her zorluk insanı olgunlaştırıyor olgunlaşmak iyimi peki ? büyümek zihnen gelişmek aile sahibi olmak ebeveyn olmak ? mutluluğa daha ihtiyatlı yaklaşıyor insan elindeki avucundaki su gibi içerken bile zorlanıyor dökmemeye çalışıyor mutluluktan bile korkuyor ya kaçarsa diye ha birde mutluluğun hiç bir zaman bir AN dan öteye gidemeyeceğini öğreniyor ..
-
Hayatımda birçok şeyin değişebileceği bir haftaya giriyorum, umarım hayat aynı anda koldan birden acı yaşatmaz, hakkımız da hayırlısı olsun bakalım.
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Yolculuk, uykusuzluk, yorgunluk ...
Geceye yine sgk düştü
-
Yarın öğlen bilmem kaç yüzüncü iş görüşmem var. Bu sefer umutluyum bir mucize olsun lütfen lütfen. Devlet tek gayem ama bir yerden başlamam da lazım
-
İnsanın içi acıyormuş gerçekten ama nasıl acı nefes alamıyorsun bazen var mı ki bir omuz ağlayacak
-
Yalnız olmak daha doğrusu kalabalığın içinde yalnız hissetmek çok zor
-
...
Belki de siz karşı taraftasınız?
-
Umut baharıydı, hüzün kışıydı; önümüzde çok şey vardı, önümüzde hiçbir şey yoktu...
-
Bazı şeylerin güzel olmasından ziyade yolunda olmasına o kadar ihtiyacım var ki .. ne bileyim yorgun ve tükenmiş hissediyorum
-
Bazen yaptıgım hiçbir şeyden keyif almıyorum. 4 senedir içinde olduğum süreç beni çok yıprattı çünkü..
-
taş olsa yarılır be.
-
Bir post da ben atayım bu başlığa Bu sene son kurşunum olduğunu düşünüyorum. Eski istek arzu kalmadı çünkü süreçte 4. yılım. Kitap dahi açmıyorum sadece deneme çözüyorum. İnş şu duyumlar doğrudur da ilan yakındır. En son kazananların içinde "sonunda 4. senemde kazandım" diye bir ileti görmüştüm. Ben de o iletiyi bu sene yazamazsam daha da yazmam diye düşünüyorum Benim gibi hisseden var mı ?
-
@Quesnay ben varım. Artık yoruldum. Kendimi zorlayarak ders çalışmaya çalışıyorum. İlan yok diye umutsuzum ama ilan gelirse eski tempolu günlere döneceğim. Çok yıpratıcı bir süreç.
-
Valla benim gibi adam umutlandıysa herkes umutlanmalı. İlan geldiğinde hazır olmak çok önemli. Yolunuz açık olsn
-
Bu başlığı yeni keşfettim ben de .Aynı şeyleri hissettiğim ne çok insan varmış...Allah hepimize sabır ve kuvvet versin dostlar.
-
@Quesnay hazır etmeye çalışıyoruz kendimizi de. Zor oluyor. Ama umut vardır her zaman.
-
Şimdi, köpek bağlasan durmaz; içimde.
-
Umut fakirin ekmeğidir lafını çok kez duymuşumdur, nadiren de kullanmışımdır. Ancak insan bazı sözlerin anlamını hayatına nüfuz ettiği zaman daha derinden hissediyor. Yüzeysel olarak söyleyip geçtiği bazı sözlerin anlamını daha iyi kavrıyor.
Beden gıdasız kalınca bir süre sonra ölecektir. Ruh da umutsuz kalınca bir süre sonra ölmeye yüz tutuyor.
İkisini de yaşatmak çok zor değil oysa ki. Biraz ekmek biraz umut...
Umuda ekmek banmak belki de... -
Bugün bile şu misafirleri atlatalım ders çalışmam lazım ilanlar gelmiş takip bile etmedim son iki haftadır diye söylendim anneme misafirleri yolcu ettik ki gün boyunca telefonu dahi elime almadım bir bakayım derken bakanı twiti ile ekim ayağım kesildi. En umutsuz animda oldu bu da olmazsa nasıl ders çalışırım derken Rabbim yardım etti. Bu yolda ailem ve arkadaşlarımdan sonra tanimasam da bana daima destek olan foruma ve @paretowilfredo dostuma çok çok teşekkür ediyorum bunu asla unutamam.
Bu gece bu sayfaya bunu not düşmek istedim çok ağladım bu sayfada bunu da hak etti sayfamız