İçini Dökmek İsteyenler...
-
@North-remembers, içinde söyledi: İçini Dökmek İsteyenler...
10 Ekim'de öğrenim kredisi geri ödemem başlıyor ve ben hala işsizim. Hayallerim ne güzeldi mezun olur olmaz iş bul zaten iki yıl sonra ödeme başlıyor ooo hemen ödersin be ne güzel. Ama öyle olmadı işte şimdi alışveriş merkezlerine gidip iş başvurusu yapıyorum teşekkür ederim hayat beni kandırdığın için...
Bu kez buraya mutluluğumu paylaşmak için geldim. İçimi kanata kanata neler yaşamışım da yazmışım okudum. Devlete atanmak nasip olmadı ama ( elbet bir gün o gemi gelecek pes etmek yok!!!) pazartesi günü işe başlıyorum hem de okuduğum bölüm ile ilgili. Çektiğim sıkıntıların, üzüntülerin ardından bugün aldığım bu haberle o kadar mutlu oldum ki yazmasam paylaşmasam eksik hissedecektim. Rabbim biliyor son 1 sene kpss hariç özelde de çok başvuru yaptım ama nasip bugünlereymiş. 2020 benim ve bütün isteyenlerin uğurlu yılı olur inşallah. Hepiniz duamdasınız
" Yenildiğin zaman değil, vazgeçtiğin zaman kaybedersin..."
Güzel senelere -
@keynezyenciii Şuan ne yapıyorsun acaba ? Nasıl oldu durumlar
-
2019'u son anda güzel kapattım.Uzun süredir psikolojik olarak bitik seviyedeydim gerçekten ne yapacağımı bilemiyordum ama gerçekten sabreden elbet birgün mutluluk yaşıyor.2019'u bitirirken kendi memleketimde icra katipliğini kazandığımı öğrendim ve en azından şimdi elimde bir iş olmanın mutluluğuyla ders çalışacağım.Umutsuzluk içindeyken bir kapı aralandığını görmek gerçekten çok güzel arkadaşlar.Sabreden, emek veren elbet günün birinde mutluluk yaşıyor.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, herkesin aynı mutlulukları yaşaması dileğiyle yeni yıl, yeni umutlar, yeni heyecanlar diyerek herkese mutlu, sağlıklı seneler diliyorum
-
Ortaokul 2.sınıfta iken yerli malı haftasında,resim dersinde adana kebap resmi çizmiştim.Hoca elimden kağıdımı alıp tüm sınıfa göstermişti ve herkes gülmüştü.O hocanın yüzünden takdir belgesi yerine teşekkür belgesi almıştım.Kulakları çınlamıştır umarım..
-
Şuanda Bozok Üni Araştırma Hastahanesinde 4. gecem.
Ağzımda oksijen maskesi, elimde damar yolu iyileşmeye çalışıyorum.
Yılbaşını ki bizim için ifade ettiği şeyler oldukça sınırlı (kuruyemiş, meyve, televizyon programı) anamla geçirecektim acil bir rahatsızlıktan nasip olmadı, yaşı geçkin olduğundan refakatçim olmadan, onu yormak istemediğimden yalnız geldim.
Bazen diğer hastalar soruyor "yiyenim refakatçin de mi yok?" diye, ben de yok diyorum benim adıma üzülüyorlar. Haydi bu nasılsa 4-5 gün hastahanedeyim diye halledilir de "sen ne iş yapıyordun?" daha fena...
Neyse sağlığınıza, ananızla babanızla ekstra bir şey yapmaya bir de varsa işinize sahip çıkın gerisi gelir.
Gideyim de kan vereyim... -
@harakiri Hastalığın ne? İnşallah yakın zamanda taburcu olursun
-
@harakiri Ben de aylarca hastanelerde yattım. Bilirim
-
@damra astım kardeş aynı zamanda karaciğer yetmezliği inş dualarınızla ayakta kalırım.
-
Foruma giriyorum bişeyler ilerliyormu bi gelişme var mı diye herkes birbirine sarmış sonuca varmayacak kavgalar
Bıhtıh yaaaa bıhtıhhh
-
@harakiri hocam gecmis olsun bi seye ihtiyaciniz olursa ozelden yazin yozgatta yardimci olabilcek tanıdıklarım var tek hissetmeyin kendinizi acil sifalar diliyorum
-
@harakiri Allah şifa versin
-
@harakiri Allah şifa versin kardeşim tez zamanda
-
...
aydınlansın diye şu kirli yüzler.
-
“…ben kendime fazlasıyla ağırım, kimselere de yüklemenin manası yok demiş, her şeyi içine atmış. içinin günbegün kararacağını bilse de tüm bunları paylaşabileceği bir kuyuyu ancak kendisinin kazabileceğinin farkındaymış.
bugün değil çok önceden öğrenmiş dertlerini paylaşabileceği, güvenebileceği kimsenin olmadığını, bir gün hiç tanımadığı birinin elinden, en beklemediği bir an da önüne saçılabilirdi hatıraları, susmayı tercih etti. zorunlu bir seçiş, mecbur kalış. anlatacakları bir şey ifade etmezdi bu kalabalık yığına, sesini duyuramayacağını çoktan anlamıştı. herkesin kendi gibi olmadığını da büyük üzüntülerle öğrendi; nerede masum bir bakış, kederli bir söz görse sorgusuz sualsiz sahibinin elini tutmak, sırtını sıvazlamak ister, koşar giderdi. ne zaman ki anladı kimse ona, kendisinin insanlara davrandığı gibi hesapsızca yaklaşmıyor, herkesin bir beklentisi var, kendi çıkarları doğrultusunda. işte öylece vazgeçti her şeyden, istediklerini verdi; yüzünü döndüğü hürmetine, karşılığını sadece ondan umarak. sevgiden ve saygıdan uzak, samimiyetsiz muhabbetleri bir kenara attı. yolun kalanına yalnız devam etmek zorundaydı, birlikte ama yalnız. etrafı çok kalabalıkken hakikatte nasıl yalnız kalır insan, öğrendi, merak etmemişti ama sorgulamıştı bir kere, Yaratan öğretti. yolunu gözleyip erişemediklerinden beklentisiz yaşamayı öğrendi, ummak çoğu zaman hayal kırıklığı demekti. en kötüsü gülüşünü bıraktı yolda, maskelerinden nefret ettiklerinden de yalandan gülmeyi öğrendi, yalandan hiç haz etmezdi oysa, onu da umuda ihtiyacı olanlar uğruna kabul etti. acılara göğüs germe hususunda herkes aynı derece güçlü değildi; yine birilerinin, diğer bazı kimselerin desteğine ihtiyacı vardı. nitekim palyaçoyu bile anladı.
boğazında düğümlenen hıçkırıklara, söyleyemediklerine, gün gibi ortada olduğu halde saklanmaya çalışılan hakikatlere, her şeye dayanmalıydı. kendine bile ağır gelen bir merhamet sinmişti üstüne, her duygusunun önüne geçen bir vazgeçişe eşlik eden acımasız bir merhamet…”
-
Sokaklarda oyun oynayan çocuklardan avm'lerde kurulan portatif çocuk oyun parklarında oyun oynayan çocuklara geldik...
-
İçimi dökecek içim kalmadı ...
-
"Zekâmız olmasa daha iyiydi. Otlar, hayvanlar, bulutlar ve kayalar gibi yaşamak daha saadet verici, daha yorgunluksuz, daha manalı geliyor.."
-
@harakiri Inşallah iyilesirsin. Ibrahim sararcoglunun kür bu hastalıklarla ilgili kürlerine bakmani tavsiye ederim. Çok derdime şifa buldum onun sayesinde. Bir de sana iki tane gençlik iksiri söyleyeceğim, aldırabilirsen mutlaka kullanmanı tavsiye ediyorum. Birincisi arı sütü, ikincisi kore hükümetinin ürettiği kırmızı ginseng.
-
İçim Dışım Bir birisiyim.
İçim "GUY" , Dışım "MUY"
-
- Mesajı da ben yazayım
Hayallerimizi yaşayacağımız bi ömür dileğiyle..
- Mesajı da ben yazayım