İçini Dökmek İsteyenler...
-
@bjk34 hocam sizi cok iyi anliyorum ayni dertler hepimizde var.. surekli telefon basind haber bekliyoruz butungun hayattan zevk alamaz olduk ise giriyorsun yasadigin mobbing in haddi hesBi yok ayriliyorsunnis bulamiyorsun.. ne kadar sanssiz bir ulkede dogmusuz..
-
@harakiri Arkadaşım yaşadıkların bir sabır sınavı. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın, sana da tez zamanda şifa versin inşallah. Ama şunu unutma Allah bir sıkıntı veriyorsa arkasından mutlaka bir güzellik verecektir. Bu yaşadığında da hayır ara. Umudun hep olsun, hastaneden çıkıp daha iyi olduğunda çalışmalarına devam et. Şimdi inanmak zor gibi geliyor ama umut, sabır, dua, çaba karşılık buluyor.
Dışarıdan söyleyemek kolay dersen eğer kpss hazırlık sürecinde bende sınandım zorluklarla ama devam ettim. Sonuçta bekledigimin fazlası bile geldi. O yüzden inancını, umudunu, çabanı kaybetme. Emekler mutlaka karşılık buluyor bugün değilse bile yarın. Hemde çok daha değerli oluyor zoru başarmak. En kısa zamanda iyi olursun inşallah. -
Real Madrid 5 sol açık arti 3 on numara ile ne hedeflemekte? Merkez ortasaha lazim. Van de Beek!
-
-
23 24 25 geçti gitti ve belki 26 27 .... lerda böyle gidecek
-
30 undan sonra hayat cok hizli gidiyor soyliyeyim...
-
Bursa da guy kazansaydım ne güzel olurdu.
-
Bursa da guy kazansaydım ne güzel olurdu
-
Sıcacık, güzel bir mahallede birlikte büyüdüğüm insanın iş bulamadığım için gizliden gizliye sevindiğini fark ettim. Mezuniyetimi bile tebrik etmediğinde anlamalıydım gerçi.. En yakın arkadaşım ya, dost, kardeş dediğim..Benden cok daha iyi okulları bitirdin de noldu diyor resmen. Bir insan hiç mi destek olmaz.. Kpss sonucumu bile 2 ay sonra sordu, o da muhabbeti başkası açınca. Diğer yandan akrabalar.. Bunu herkes yaşamıştır bahsetmeye gerek yok. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Gitmek istiyorum bu şehirden. Aileme yalvarıyorum taşınalım diye.
Herkese ayakta olduğumu göstermem lazım.
Ama gelemeyen ilanlar, canavar özel sektör. Yedek adaylar grubundasın diye mail atanlar. İşe alacağım adamlar zaten belli, seni de yedek yaptım hadi yırtın diyor resmen. Neyse... Kaç haftadır faranjitten gripten doktordan kafamı kaldırabilirsem derse başlayacağım. -
Kütüphaneler bile artık sıkıcı kanun , mevzuat , yönetmelik pufff
-
"Hayat sadece ilim tahsilinden ibaret değildir.Başınıza gelen olumsuzluklar sizi o kadar olgunlaştırır ki ,bir kursa gitseniz dahi hayatın size kattıklarını öğrenemezsiniz.O halde hayatta her şey insanlar içindir.Olumsuzluklara bazen sevinmek bile gerekir"
-
Hergün okumak neydi diye sorgulamakla geçiyor benim için.Babamın annemin bizim çocuklar okuyor diye sevindikleri ama okuduğu bölümden iş bulunmanın zor olacagını düşünmemeleri kısacası pişmanlıklar.Öbür taraftan komşu cocuğunun okulu bitirir bitirmez tübitakta mühendis olarak işe başlaması.Bir mahcubiyet bir aileye karşı sanki yalan söylersin ya hani ben okudum ama aslında okumamışım.Diğer tarafta memurların haber bültenlerinde gelir dağılımında enflasyonda en cok ezilen kitle olduğu.Ne bileyim buraya hiç yazmazdım.
-
Arkadaşlar nişanlanmak nasıl bir duygu ? Aranızda muhakkak vardır belki.Nasip olursa 1 ay sonrası için düşünüyoruz.Yengeniz Allah'tan İİBF li değilyoksa buralarda yazıyoruz ,çiziyoruz bir şeyler ,görse beni doğrardı ..Şaka bir tarafa evlilik ile arasında ideal süre ne kadar olmalı?
-
@y-ayrancı_ogz01 bunun ideal süresi değişir. Görücü usulü olunca bir yıl iyi olur. Öncesinden tanışıyorsanız maddi açıdan en uygun tarih olarak da en yakın zaman en iyi zaman.
-
@onuktekin teşekkür ederim hocam kayıtsız kalmadığınız için.
-
@onuktekin evlilik öncesi dönem için ideal süre nedir ? anneme sözlü vasiyetname 1 ay geçerli deyince yediğim sözler aklıma geldi süre deyince
-
@y-ayrancı_ogz01 estağfurullah hocam rica ederim. Evlenen, evlenen boşanan, nişanlanan ama evlenemeden yolları ayrılan çok gördüm. İş uzayınca tuhaflıklar çıkıyor. Hatta seviyorsanız birbirinizi evlenin düğünü sonra yaparsınız. Bir arkadaşım da öyle yaptı. Allah mesut etsin️
-
@aroma Evlilik öncesi duruma göre değişir. Ne dedi Allah aşkına?
-
@onuktekin adet yerini bulsun istiyoruz.Soyledikleriniz cok mantikli bu arada.Tesekkur ederim tekrardan ustadim.
-
@y-ayrancı_ogz01 estağfurullah mutluluklar tekrardan ️