2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@rlg 1 nisanda bitiyor komple hocam
-
@meteboy08
Ben 27 sanıyordum güzelMis hocam o zaman doğru nisan sonu aciklanir -
Tecrubeli arkadaslar nasil gecen mulakatlar iyidir ciktigimdan beri bunalimdayim bana akil verin fazla heyecanlandim elimden geldigince cvp verdim ama surekli ailemle alakali pespese sorular soruldu cumlem bitmeden digerini sordu zarfi bicakla acmadm elimde duzgun actim bixak kullanmaliymisim sitelerde oyle yaziyor guleryuzlu mulakati gecenlerden deilim gayet ciddi idiler asik suratlida deildiler . Iki soru bildim alanimla alakali bi soru bilemedm cok basit nasil bilemezsn dediler son olarak istanbula gelecenmi dedi bende arkadasim burada memur oldu hayalimiz birlikte yasamakti bu hayal icin baska sansim yok dedim cok istiyorum o yuzden dedim. Cokmu kotu sizcede ve heyecanim vardi illaki almislardur. Aliveli antimulakat tecrubeli herkes bi yorum atin
-
@keynezyenciii Kardesim hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun Allah ekmek yemeyi nasip etmisse emin ol olur ona buna soru sormana gerek yok belki bi cumle etmissindir hic etmemen gerekli belki bi cumle ettin bugum yanlislarini giderdi hakkinda ve hakkimizda hayirlisi olsun...
-
Zarf bıçakla açılacakmış demisler ya ben masada bıçak varmiydi onu bile görmedim elimle açtım bir tarafta yırtıldı.Ya amaan bu kız zarfı yırttı almayalım diyeceklerse almasinlar.
-
Ben yirtmadim duzgun actim ama ordaki bayan herseyi yazdi kagidi acisima bile bakip not aldi ve heyecanliydim surekli kardeslerimi sordu hatta komiser yardimcisi nasil olunuyor sinavi nasil iletisim okuyan kardesinin derslerini incelednmi nasil dersler isliyolar bile dedi ne alaka bilmiyom
-
Anadolu yakasında masada bıçak yoktu galiba kalem vardi.sen takılma olacaksa sebepler dairesinde nasılsa olur.Ben o şekilde düşünüyorum.
-
@keynezyenciii valla kötü giden birşey olmamış bence, ne mülakatlar var çıkarken odanın ışığını söndürüp çıkan, mülakatta ağlamaya başlayan vs can sıkacak bir durum yok gibi.
-
Kardeslerime fazla takildi aliveli anlamaem benimi alacak kardeslerimiimi.pespese sormasi sorulari cumlelerimin bitirilmemesi kotu biseymi ilk mulakatim ondan ne ne anlama geliyor bilmiyom bi mulakata grmstmde onda formalite oldugu belliydi alinacak kisi belliydo o sayilmaz
-
@keynezyenciii mülakatta konunun ne olduğu çok önemli değil, konuşma devam eder senin tutarlı olup olmadığına bakılır, sen bir hata yapmadan tamamladıysan ve adil bir mülakatsa alınma ihtimalin yüksektir.
-
@keynezyenciii hocam herhangi bir problem yok, bu yazdıklarınız mülakata girenlerin %70'in üzerinde olanların yaşadığı şeyler. %10 çok çok problemsiz ve heyecansız geçer, kalan %20'inin de berbat geçer. Bu anlamda bir sıkıntı olmaz kendinize dert etmeyin.
-
Beni de çok zorladılar ama Güler yüzlüydüler hatta bir tanesini baya güldürdüm olmayacaksa herşeyi bahane edip eleyebilirler bekleyeceğiz göreceğiz hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey Yok hocam
-
KYK ilana çıkmış çalışma prosedürü ve maaşı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar.5 nisan basvurular başlıyor.
-
@rlg ilgili başlıkta yazıyor kardeşim
-
@Antimülakat
Sonradan gördüm hocam -
@Antimülakat reis mulakat sonuclari ne zaman aciklanacak bir duyumunuz var mi?
-
@Teklif-eğrisi bir hafta icinde aciklanacakmis.
-
@Ir tesekkurler
-
@Ir
hocam nerden aldiniz bilgiyi kesin mi? -
@rlg lomed diye bir grup var facebookta. Orda soylediler. Kesinmis