2017 PTT Sözleşmeli Personel Alımı
-
@umutyasatır
Aynen hocam grup kuralım her gün bir yeni güzel bilgi paylasiriz hem hemde mulakata girenler çıkan soruları yazar güzel olur. -
Grup oluşturursanız banada özelden yazın gruba talibim :)))
-
@keynezyenciii
Grup falan kuramayiz biz baksana.;) Sorulari bilemesekte elerler mı yine sorulara dogru cevap ℅20 puanmis nasılsa -
Neye calısacam bilsem calıscamda onca konuyu nası ogrenem
-
Genel olarak genel kültür soruları soruluyor. Tarih, coğrafya, anayasa, medeni, güncel bilgiler gibi. Bunlara ağırlık verin.
-
O kadar geniş ki konu başlıkları Ne çalışcaz bilmiyorum sanırım çalışmamak en doğrusu bir de %20 etkiliyorsa gerek de Yok sanırım %70 torpil %10 da duruş konuşma hal tavır olsa gerek
-
Öyle konular geniş amma bakmamak olmaz. Bende bakmayim dedim vicdanım rahat bırakmadı Tarihten başladım bakmaya.
-
14 temmuz sehitler adı boğaziçi köprüsüne verilmiştir.Abdulmecit posta nezaretinin kurmuştur.Abdulaziz posto pulunu,Abdulhamit döneminde de daha da gelistirilmistir postane.
-
antimulakat@ Hocam Bilgi paylaşimima ekşi verilmiş neden veriliyor anlamadım paylaşmayım mi mülakata dair bilgi şimdi ben ?
-
@Antimülakat
Hocam aşağıya yorum yaptım balkarmisiniz bir. -
@rlg herkes bağımsız olarak artı veya eksi verebildiği için arada bize de atıyorlar. Bizde şaşırıyoruz neden bu kadar olumlu bir yazıya eksi verildi diye? Bu nedenle kasıtlı olmadığı sürece pek müdahale etmiyoruz, kasıt olursa muhakkak müdahale ederiz.
-
@Antimülakat
Anladım keşke ekşi vereni gorebilsekte neden diye sorabilsek -
rlg gönder bilgileri ben okuyorum:)
-
@keynezyenciii
Gönderiyorum da dün baktım eksileri vermisler dedim herhalde paylaşma bilgiyi bilmesin kimse diyorlar dedim:) -
@rlg aldığın puan kaç ise ortasına bak, kim artı kim eksi vermiş görebilirsin
-
@keynezyenciii
Tamam hocam yollarim ben yine rızık işinin nasip olduğuna inandığım için güzel bulduğum bilgileri paylaşirim siz okuyun -
@Antimülakat
Bi bakayım hemen..puan aldım mı bilmiyorum da geçen hafta hesabımı silip tekrar astım şifreyi unuttumda -
@Antimülakat
Aman hocam bulamadım puan muan cahillik diz boyu neysem kim ne verirse amenna ne edem. -
@rlg boşver ya ne yapcan, mülakata odaklan eksilerin hepsini artıya döner hayatta. Önce iş diye boşuna dememişler.
-
@Antimülakat
Aynen haklisiniz.hazirlaniyorum mulakatada bakalım güzel olur inşallah sonuda.