Olası Sonbahar Dönemi İdari Yargı Hazırlık
-
@Suigeneris İdari için ilan gelmemesi alında sürpriz olmadı aslında. Çünkü idari yargıda açık yoktu. Ayrıca Askeri hakimler adli ve idareye atandılar. Şimdi önemli olan baharda idari açılır mı? Bu sorunun cevabını bakan dahi şuan kimse bilemez. O zamana kadar idari yargıda oluşacak olan açığı kimse tahmin edemez. Ben senin yerinde olsaydım, askere giderdim dostum. Hakkında hayırlısı olsun.
-
@Tardukağan kafam çok karışık dostum . 2019 mart tecilim bitiyor . 1 seneden fazla tecil surem var . 2018 de kaymakamlık açılır mı onu bile bilmiyorum . Kasım celp dönemi için son başvuru için 10 gün kaldı .....
-
@Suigeneris Zor bir durum Rabbim yardımcın olsun ve emeklerini boşa çıkartmasın. Umarım en doğru kararı verirsin.
-
@Tardukağan çok sağolasın dostum ..
-
Arkadaşlar yeni yayınlanan KHK da hakim adaylığı için 2 bin kadro oluşturuldu diye haberlerde okudum. Var mı KHK yı inceleyen?
-
evet.bende okudum. inşallah idari alıma 2017 aralık ayında ek ilan gelir
-
İnsan ne yapacağını şaşırıyor. Bir belirsizlik ki her alana hakim.
-
@GARAM hocam illaki ilan gelcektir, yani ders calismak ve dua etmekten baska suan icin baska yapabilecegimiz bir sey yok bu belirsizlikte. Ama bu 2bin kadro bana bir umut oldu, mayista neden olmasin diyorum En guzeli en hayirlisi olsun insallah hepimiz icin
-
Bence de illaki ilan gelecektir. Belki Aralık ayının ilanı güncellenir veya mayısta olan sınavla olur ama illa olacaktır. Bize düşen çalışmak ve beklemektir.
-
@kismetnasip öyle hocam herşeye rağmen çalışmayı bırakmamak lazım. Gerisi takdiri ilahi
-
Hepimize kolay gelsin arkadaşlarım.Aralıktan umudu iyice kestik fakat, Mayıs'ta olursa muazzam uzun bir vakit var önümüzde. Çılgınlar gibi tekrar yapıp soru denizinde kaybolabiliriz:) Bir de bu açıdan bakalım...
Yaş sınırına takılan dostlar için ise elbette duacıyız her zaman...
Herkese iyi bayramlar şimdiden...