Halk Bankasının 475 Kişilik İlanına Çıkması A Kadro Mesleklerinde Yüksek Olacağına Bir İşaret Mi?
-
Arkadaşlar bilindiği üzere büyük bir beklentiyle A kadro ilanların gelmesini bekliyorduk. Zamanında ve yerinde Halk Bankasının ilanı geldi. 475 kişilik Uzman Yardımcısı ilanı beklentilerin epey üzerinde olduğunu söylemek gerekir. Açıkça söylemek gerekirse bu durumun A kadro kariyer mesleklerde de olacağını düşünmek yanlış olmayacaktır.
Son yaşanan gelişmelerden sonra Kamu Kurumların istihdam konusunda yıllık rutin alımlarının üzerinde alımlar olacağı yönündedir. Adalet Bakanlığının 3.000 kişilik Adli / İdari Yargı Hakim/Savcı alımı, POMEM'in 10 bin kişilik Polis alımı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gelen 2017 yılı içinde ciddi sayıda alım yapılacağı haberi bu düşünceyi destekler nitelikte.
Üstüne bir de son günlerde aldığımız VMY ve GUY sınavlarına ait duyumlar bu yıl için A kadroyu düşünenler adına umut verici yönde gelişmelerin ardı arkasının kesilmeyeceği umudunu güçlendiriyor.
İnşallah güzel günler bizi bekliyor dostlar, sabırsızlıkla bu süreçler hakkında duyumlara kaldığımız yerden devam edeceğiz.
-
Valla Pareto ve dostlarının kurmuş olduğu bu site öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir iş yaptınız ve malumlar.net in kendisini tekel zannettiği piyasayı bir anda salladınız. artık sizinleyiz. ben kaç senelik müdavimdim oralarda bilenler bilir. o kadar kötü olmaya başladı ki artık neyseki siz elinizi taşın altına koydunuz. Allah razı olsun sizlerden.
Bu konuda düşüncem olumlu benim aslında kıt bir sene sayılmaz hakimlik açıldı sayıştay aylar önce söylediniz açıldı o da. kaymakamlık gelecek diyorsunuz ki inanıyoruz size. bu büyük ve stratejik alımlar geldiyse geri kalan kadrolarda açılacaktır. halkbank da teamüll üstü bir alıma çıkarak umutlarımızı yeşertti. inşallah verimli bir sene olacak gibi.
-
İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Eyvallah.
İkinci olarak ben de aynı kanaatteyim dostlar. İnşallah hızlı bir döneme gireceğiz gibi görünüyor. Kulağımıza gelen bilgiler de bu durumu destekler nitelikte. Bakalım inşallah güzel günler bizleri bekliyor
-
@mk-ank eyvallah, sagoalsın. Gözler Maliyede tahminen büyük alımlar Maliyeden gelecek. Özellikle bizi geçen yıl hayal kırıklığına ugratan Muy'dan minimum 50 ve üstünde alım bekliyoruz.
-
Arkadaşlar kulağınıza gelen duyumlardan bize de duyursanız da ümitlenip ders çalışsak ne iyi olur mesela guy ne zaman alıma çıkacak? Vmy ne zaman sayıları kaç??
-
@hakimim_25 daha evvel duyruldu sanıyorum burda çift guy ihtimali ve vdk nın yüklü alım ihtimali konuşuldu ama net değildi sanırım değil mi @paretowilfredo ???
-
@hakimim_25 Kardeşim henüz netleştiremedik arkadaşın dediği gibi, ama Guy için rutin takviminde olacak gibi görünüyor. VDK'da da eskiye bir kerelik dönüş ihtimali grup başkanlıklarında konuşuluyor ama teyit etmedik daha bu haberleri. Çalışmayı bırakmayın. Güzel bir sene olacak inşallah.
-
Nasipse güzel günler bizimdir . İcimden öyle geciyo umutluyum var şükür
-
Guy ne zaman gelir en geç
Bir tahmin?????? -
İnşallah kardeşim. Bakalım şu bayram sonrasında bir hareket bekliyorum ben. izleyip göreceğiz inşallah umduğumuz gibi olur
-
inşallaah haftaya ilanlar gelmeye başlayacak gibi bi his var bendede
-
Bana sorarsanız Vmy'nin kaç kişi alacağından çok alımı nasıl yapacağı önemli gibi. 400 kişi Vmy alımında geçen yıl 356 kişi yazılı sınavı kazanmış ve 200 kişi mülakat sonucu başarılı sayılmıştır. Şayet 1.000 kişilik bir test sınavı olursa tahminen bu rakama yakın veya üç aşağı beş yukarı bu sayıda alım olur. Klasik bir sınav olursa 750 kişi alınsa ne değişir sonuçta yazılı sınavı geçecek kişi sayısı yine 300-400 arası olur. Bunu neye dayanarak söylüyorsun diyebilirsiniz: Cevaben geçmiş dönem Klasik Vmy sınavları derim. Hiçbir sınavda 400 kişilik alımlarda bu sayı kadar kişi yazılı sınavı geçemedi maalesef durum böyle. Yani Vmy de çok alım olmasından ziyade çok alım yapılabilmesi için sınavın TEST olması şart
-
@Antimülakat Ooo deme onu kardeşim 63.75'te kaldım biliyosun yazılıda. 49 maliye puanında bırakılan oldu düşünün durumu işte.
-
Arkadaşlar işin aslına bakarsanız Gelir Uzman Yardımcılığında bir KPSS dönemi içerisinde 2 sınav yapılması çok sürpriz bir durum değil. Bunun en yakın örneğini, 2014-2015 KPSS yılında görüyoruz. 28.12.2014 tarihinde 1.500 kişilik ilana çıkan GİB, 16.05.2015 tarihinde de 1.320 kişilik ikinci ilana çıktı. Aynı zamanda hem 2012-2013 Kpss döneminde, hem de 2013-2014 Kpss döneminde GUY sınavlarının iki kez yapıldığını görüyoruz. Bu sene umarım beklentileri karşılayacak sayıda bir GUY sınavının hemen akabinden, ikinci bir GUY sınavı yapılır.
-
@paretowilfredo o konuda ne kadar acımasız olduklarını biliyorum. Geçen yıl yapılana ise diyecek sözüm yok. Bir çok arkadaşımız bir dersten 50 altında kaldığı için mülakata katılamadı, 50 altında kalan dersi olmasına rağmen 65 barajını da geçmişlerdi. Örneğin, Üç dersi 80 civarında olup, bir dersi 48 olan bir arkadaşımız vardı grupta, en çok da onun durumu üzücüydü. Geçen yılın alımında çok keskin davrandılar. Bakalım bu sene nasıl bir sınavla karşılaşacağız.