MSB UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI/DÜZELTME
-
DÜZELTME İLANI
02.02.2017 tarih ve 29967 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Millî Savunma Uzman Yardımcılığı
Giriş Sınavı Duyurusu’nun 3/ç maddesi; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM)
tarafından 04-05 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli
Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre tabloda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden 70 ve
daha üzeri puan almış olmak, olarak değiştirilmiştir. -
hocam güncelleme yapim dedim eski puan türleri mevcut hala nasıl olacak
-
@tirebolulu-memur hocam DPB'nin sayfasında düzeltmeyi yayınlamışlar ama sanırım o sorunu da yarın hallederler gibime geliyor
-
@SosyalMühendis inş hocam daha yüksek başvurulabilecek puanlar var ara ara sistemi yoklamak lazım
-
@tirebolulu-memur haklısınız hocam, inşallah bir an önce hallederler sorunu
-
Degişen şey ne ben anlamadım. Bu arada p53ten başvurmuştum
-
@pozitifdışsallık tamam arkadaşlar anladım
-
Hocam ydsem iyi olmamasına rağmen AB uzmanlığına 86 küsürat ile başvurdum
-
@denetçi YDS'de baraj için puanınız yeterliyse bence KPSS puanınız çok iyi hocam
-
@SosyalMühendis yok baraj kadar yok peki ama tamamlayamazlarsa barajı yok sayabilirler mi
-
@denetçi YDS puanı baraj için yeterli değilse başvuruyu yok sayabilirler, eğer başvurmadıysanız bence MSB uzmanlık alımına başvurun
-
@SosyalMühendis onada 86küsaratla başvurdum gelme ihtimali nedir
-
@denetçi yüksek ihtimalle gelir hocam
-
@SosyalMühendis siz hangisine kaçla başvurdunuz
-
@denetçi benim düşük hocam, diğer başvuran arkadaşlara sormak gerek ama puanınız gayet iyi
-
@SosyalMühendis ben geleceğini sanmıyorum ama inşallah gelir İlansızlıktan sgk denetmenliğine başvurdum
-
@denetçi buranın üstadları daha iyi bilir hocam ama bence puanınız gayet iyi bence gelir
-
@SosyalMühendis tşk ederim yorumlarınız için
-
@denetçi gönlünüzce olur hocam inşallah ben teşekkür ederim
-
89.4 e gelme ihtimali var mi ? sirala ma 138