İzlenmeden ölünmesi gereken filmler
-
Arkadaşlar izleyipte pişman olduğunuz , zaman kaybı olarak gördüğünüz , izlemesem de bir şey kaçırmazdım dediğiniz filmleri söyleyebilir misiniz ?
-
Sadece başlığa çok güldüm
-
koş lola koş bence iğrençti
-
Başlık haykırttı karanlıktan gelen benim için tam bir hayalkırıklığıydı
-
"Kimsin sen" filmi tam bir zaman kaybıydı:/
-
Başlığı yanlış okuduğumu dűşűnmem ve ardından gelen kahkaha:))benimde hayatımın tam űç saatini çalan kuch kuch hota hai(umarım doğru yazmışımdır) isimli bir hint filmi idi. Hala acırım o saatlere:))
-
@bombiksmori hint filmleri bir garip birden senaryoyu bırakıp oynamaya başlıyolar
-
Bir filme başladıysam sırf meraktan sonuna kadar izlerim, kolay kolay bırakmam ama Revenant beni öldürdü. DiCaprio'nun o kadar muhteşem filmi varken bir de buna oscar verildi, 2 saat 35 dakikanızı boşa harcamayın bence ,ben anca 1 saat izledim bıraktım
-
@aliveli hocam bende hint filmleri bi ara hastalıktı bu filmden sonra bıraktım:)))
-
No ofsayt adlı film
-
Kardeş haklı,Biz zaten ölmüşüz dostlar, Bize her türlü film gider
-
Baslıgı anlamadımmı acaba die içerige baktım :)))
-
bir avuç deniz... oyuncu kadrosunun kalitesine rağmen her yönüyle kalitesiz bir filmdi
-
Big Wedding
Robert de Niro ve Robin Williams'a saygılarımla birlikte şunu söylemek isterim ki, kadroya kanmayın -
Olympus Has Fallen. Hayatımda ilk kez filmin ortasından itibaren kapatmak isteyip de kapatamadığım ancak buna rağmen son sahnelere doğru hızlıca sarıp tahmin ettiğim gibi bittiğini gördüğüm bir filmdi...
-
yerli filmlerde sabit kanca bende bu etkiyi yarattı
-
çoğu türk seri filmleri 2'den sonra bozar. (kutsal damacana, kolpaçino, çakallarla dans..büyük zaman kaybı) yabancılarda buna galiba denk gelmedim henüz. (örümcek adam/inanılmaz örümcek adam haricinde) amerikan pastası, son durak, testere, harry potter.. izledikçe izlenilesi
-
Izlemeden önce ölüyor muymuşuz??ben anlamadım ya
-
@kartel06 O da bir şey mi ben ilkinde ustaca laf oyunları var diye "Sabit Kanca 2"yi izledim 3 ay önce, halen kendime gelemedim, unutmak, tamamen silmek istiyorum hafızadan... Lütfen izlemeyin, izlettirmeyin. Nefret ettiğiniz insanlara izletebilirsiniz Benzer hatayı 3 yıl önce "Kutsal Damacana: Dracoola"yı izleyerek yapmıştım. Neyseki apaçi dansı sonrası vampirin hepsini haşat etmesi haricinde bir sahne hatırlamıyorum. Gerisi Sabit Kanca 2'nin başına...
Forum ahalisi lütfen bu başlığa sahip çıkalım ve izlediğimiz ve izlediğimize lanet ettiğimiz filmleri hayrına burada paylaşalım. Benim birkaç tane daha vardı hayatımda ama çok şükür tamamen hafızadan silmişim:)
-
normalde yerli komedi severim ama son zamanlarda çok saçma filmler çekiyorlar malesef çalgı çengi 2'de kötüydü bence