BDDK 100 Personel Alım Duyurusu
-
Arkadaşlar sınava katılimda yds istenmiyor ama sınavın bir aşaması ingilizce yapılıyor. Çok aşırı zor bir ingilizce değil diye hatırlıyorum. Geçen yıl yapılan sınava ait yorumlara tekrar bakalım, ingilizce seviyesini yazalım.
-
İlan ne zamana gelirmiş bu konuda bir bilgi var mı arkadaşlar ?
-
@antimülakat hocam p35 çok yığılma olan bi puan türü bankacılık uzmanlığı nası bu kadar düşmüş ve genel uzmanlık niye bu kadar yüksek?bilginiz var mı acaba
-
@dedektif Hocam resmi açıklama bu. O yüzden çok kısa sürede ilan da gelecektir. İlan geldiği an paylaşacağız.
-
@Phoenix Teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.
-
Bu ileti silindi! -
@ptriot hocam hem 300 kişi çağırılmasi, hem de tercih söz konusu olunca genel kısmın daha fazla rağbet görmesi diye düşünebilirsin.
-
2017 kpss öncesi mi olur sonrasımı?
-
@fikifiki-yapıyom kpss öncesi olur bence , fazla bekleneceğini sanmıyorum
-
keske sonrasi olsa 2016 puanlarim berbat geldi ya
-
@fikifiki-yapıyom BDDK 100 Personel Alım Duyurusu içinde söyledi:
keske sonrasi olsa 2016 puanlarim berbat geldi ya
Bak evladım 160. Özel Harekât Havacılık Alayından emekli Kurmay Albay'ım. 1974 Kıbrıs Harekatı'nda rahmetli Ecevit '' Ayşe tatile çıktı'' dedikten dakikalar sonra ben ve birliğim Beş Parmak Dağlarının eteklerinde cirit atıyorduk. Bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü o birlikteki askerlerim vatanları için her şeyi göze aldılar hatta ölümü bile! Peki sen n'apıyorsun? Burada abuk subuk postlar girip insanların canını sıkıyorsun. Eminim ki sen askerliği yapmamak için AÖF okuyanlardansındır. Benim oğlum birçok puan türünde 95 üstünde puan aldı Türkiye derecelerine sahip elbette askerliğini de aslanlar gibi yaptı. Fakat gerek ilansızlıktan, gerek şanssızlıktan, gerek torpili olmadığından, gerekse de açıklanmayan mülakatlar yüzünden hala işe girebilmiş değil. Eğer böyle şeyler yazmaya devam edersen forum yönetiminden IP adresini alıp kapının önüne gelecek binlerce KPSS 2016 mağduru kişiyle ve ailesiyle tanışacaksın.
-
Calisma yeri Istanbul mu dostlar?
-
@pozitifdissallik evet hocam İstanbul
-
@madamsmith. Sağ olun hocam, yazılanları sonradan gördüm
-
P 35 den mi alıyor arkadaslar hiçbir bilgim yok kac puan yeterli olur sizce bu alimi hic bilmiyorm lütfen bilen bir arkdas biraz yardmci olabilir mi
-
Istanbul olması puanları düşürür gibi hocam, ben şahsen 94 puanla basvurmayacagim, p35 istenecek deniliyor
-
bu yıl şartlarında 86 tabanda kapatır altı olmaz bence
-
Btk üst kurul 85 ile kapattı
-
Geçen sene Bankacılık Uzm 300 kişi çağırdı sınava 78,1 le kapattı. Murakıplık ise 400 kişi çağırdı 85,3 le kapattı. İngilizce çeviriler zorlar özellikle terminolojiye hakim olmayan arkadaşları. Ayrıca sadece p35 değil p40, 45, 53, 56, 71 le de çağırır
-
sadece birine başvurabilme olayı işleri değiştirecektir ancak murakıplık 86 hadi 85 olsun altını göreceğini sanmam sıralamalar ortada ve bu sınava giren kimsenin kolay kolay pas geçmeyeceği bir meslek.