BDDK 100 Personel Alım Duyurusu
-
herhangi bir kurumun klasik sınavında başarılı olmuş arkadaşların yapılacak sınav hakkında vereceği bir tavsiye varsa memnun olurum daha önce hiç klasik sınava girmedim.(bu konuda böyle bir başlık varsa beni oraya da yönlendirebilirsiniz forumda yeniyim)
-
@odtüsbky BDDK 100 Personel Alım Duyurusu içinde söyledi:
İstanbul'da yaşamak isteyenler için büyük bir fırsat. İlhan Kılıç Genel Muhasebe Problemleri kitabını dershane hocam tavsiye etmişti. Oradan ya da meşhur bir muhasebe kitabından yardırın gençler... Çalışma yeri İstanbul olduğu için Bankacılık uzman yardımcılığı tahminlerden biraz daha düşük kapatabilir. İstanbul merkezli Hazine Sigorta Denetleme Uzman Yrd. ilanı bu durumun en büyük örneği. Gazanız mübarek olsun :slight_smile:
Hocam muhasebeye neden özel bir önem veriyoruz bu sinav a has bir durum mu bu? Sapmasi mi y7ksek nedir?
Yds 30 olan biri bu sinavi gecemez mi arkadaslar -
afbhkasjljfkşlaif
-
@davetsiz Muhasebe çabuk unutulan ve KPSS'de teste yönelik olarak çalışıldığı için monografi tarzında çalışılmazsa klasik sınavda yapılamayacağı için önem verdim. Yoksa diğer üç ders KPSS temposuyla iyi çalışılırsa zaten klasik sınav olarak da yapılabilir.
-
@davetsiz algı oyunlarına gelmeyin yok 30 ingilizce ceviri yapılamazmış bilmem ne gir kardesim kaybedeceğin bir sey yok yeterli olup olmadığını sınava girdiğinde kendin gör sınav sonucunda zaten yeterli olup olmadığını göreceksin
-
@Affectio-Sctts kimse kimseye girmesin diyemez ama yds 30 alan biri ceviri nasil yapacak cidden merak ediyorum.
-
@davetsiz benimde yds 38.75 hiç çalışmadan girmiştim vakıf bank müf yrd sınavı için ingilizce calıstım biraz bu sınav eğer acılırsa sınav gününe kadar biraz daha calısıp ceviriyi yapabileceğimi düşünüyorum
-
afjhbkafşlaf
-
hayırlısı olsun çok prestijli bir kurum. keşke puanlarım daha iyi olaydı.
@Adaybabasi panpa yaş kaç yeni mezun musun? yahu hem dayım hem de rahmetli amcam kıbrıs gazisi olmasa dediklerini eh belki inanacam . anlat anlat heyecanlı oluyor.
aöfde 3. doktoramı yaptığım için askerliğimi cartel ordusu, 58. cehennemden çıkan çılgın türkler komando tugayı, dandankomran taburunda yaptım.
ben sadece hissettiğimi yazdım. tıpkı herkes gibi sınavları da tarihleri de biz belirlemiyoruz sıkıntı etme.
internette herkes 95 falan alıyor malum. sonra şanssızlıktan klsik sınavı kazanamıyor nedense.
össde de kaydırma yapıp odtü yerine izzet baysalı kazandıklarını söylemeleri gibi.ipyi alırsan sizi istanbulda ağırlamak isterim. yatıracak yerim yok ama çay kahve stoğumuz boldur. başarılar.
-
@Adaybabasi Komutanım kusura bakmayın öyle bir amacınız olduğunu düşündüğüm için demedim. Algı oyunu derken başkasının fikirlerinden etkilenmemek anlamında demiştim.
-
afnkjlakşflöaf
-
Ben ydsden zamanında 32 aldım çok da kasmadım sınavda.. Halkbank ing sınavında yds 61 olan arkadaş 46 doğru ben de 44 doğru yapmıştım.. konuşmuştuk.. Zamanında zaten anadolu lisesinin gerçekten öyle olduğu dönemlerde eğitim aldık.. P35 84.7 şimdi yds sorularını çözdüm geçen gün 40 civari her gün kelime kapıyor insan öyle roman okudukça.. Bence çok zor değil ingilizce altyapısı olan biri oalrak.. şimdi sınava kadar her gün roman okumaya devam etcem az da olsa.. resimli dergiler de var tavsiye ederim.. her geçen gün artıyor..denicem yani neden olmasın gelirse puanıma.. Bazızları gelmez sıralama diyor da yds artar en azından..
-
@Adaybabasi aa gomtan gaçtı. len ordusunun başından gaçan gomtan mı olur göbelek, gel daha o beşparmakları 6parmaklar yapacağıdık nereye gidiyon unimog tekerleği.
-
@dertbabası-joe neydi bu şimdi troll mü gerçek mi bi insan ben 1974 senesinde kurmay albaydım 160. özel hava hareklat bilmemnesi yok 5 parmak dağları diye de niye trollük yapsın durduk yere ya da senin yazdığın şeylerden rahatsız oldu gitti
-
@Affectio-Sctts öyle birsey yok hikaye yazıyor.
-
@dertbabası-joe hacı abi o sana o lafları dediğinde sen niye hesabı sildin cıktın orda verecektin cevabını
-
bir de kimseye bi hakaret olmadan eksiye basan arkadaşlar var ya gülüyorum.. yapıcı konuşsak da eksi.. ergen tipler ben gircem sınava ve çevireceğime de eminim.. kelime haznem de boş değil o ydsden aldğm puan 2014.. çok üstüne koydum.. koyuluyor arkadaşlar onu demek istedim.. umudum var benm ilk defa bu ydsden de 50 alabilirm.. neyse belki çeviri seviyesi yds 80 90 seviyesindedir olmaz ama ilana çok sevindim.. ben asıl devlet gelir uzman yardımcılığı için hazılanyrdm.. çok sayıda çıkarılan olunca.. ondan ingilizce bakıyorum sadece. alan zaten 4 sene oldu bir ayda yetiyor diye.. inş kısa sürede gelir puanım yanmaz
-
asfasfasf
-
@Affectio-Sctts ben onu sildikten daha sonra gördüm. mis gibi bayern arsenal maçını izlemek varken allahın trolünü mü bekleyecem. nasıl attı thiago?
-
Arkadaslar murakiplik sinavinda ne tarzda soru soruldugunu ogrenmemiz gerekiyor. Gumruk, sayistay tarzi mi soruyorlar yoksa merkez bankasi, rekabet kurumu gibi mi? Nerelerden zorluyorlar? Internetten gecmis yillar sorularina ulasamadim, bildiginiz birsey varsa paylasabilirseniz ne guzel olurdu