TEDAŞ Personel Alımı Yapacak
-
İşkur'un resmi websitesinde yayımlanan ilana göre TEDAŞ personel alımı yapacaktır. 16 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilanın son başvuru tarihi 27 Şubat 2017'dir.
Başvurulacak kadrolar Şehir Plancısı, İşletme Mühendisi, İstatistikçi, Endüstri Mühendisi, İnşaat Teknolojisi Teknikeri, İnşaat Mühendisi, Mimar, Elektrik Mühendisi, Elektrik Öğretmeni-Ortaöğretim, Yazılım Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Avukat, Harita Mühendisi, Harita Teknikeri, Ziraat Mühendisi pozisyonlarından oluşmaktadır.
Her pozisyon için farklı başvuru şartları bulunmaktadır ve farklı illerde istihdam sağlanacaktır. Başvurulmak istenen pozisyondaki başvuru şartlarına bağlı olarak kpss genel kültür genel yetenek puan türlerinden (P93, P94, P3) minimum 60 puan alınması şartı bulunmaktadır.
-
Genel olarak mühendis alımı olacak gibi gözüküyor, ilanlar sayfaya düşmüş mü @agor hocam? Iskur sayfasını aktif etmeyenler için yeniden yazımızı paylaşalım.
-
İŞKUR a üye oldum ama başvuru yapamadım. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ki ?
-
Ben de üye oldum , saçma bir şekilde bölümümü değil de açıköğretim büro yönetimi gösteriyor eğitim bilgilerimde. Böyle bi bölümle uzaktan yakından ilgim yok , üstelik 2.üni olarak açıköğretim de okumadım eğitim böyle gösterdiği için TEDAŞ kabul etmiyor başvurumu, bölüm uymuyor diye. Ne yapacağımı anlayamadım.
-
@Jackwolsk Hocam bi okuyun isterseniz eksik vardır belki,
http://tercihiniyap.net/iskur-ilanlarina-basvuru-nasil-yapilir/ -
Bu ileti silindi! -
@End-Müh hocam bilgilerinizi güncellemeyi denediniz mi, mezun olduğumuz okul ve fakülteyi kişi kendisi giriyor diye biliyorum.
-
@Antimülakat hocam giriyorum seçiyorum kendim okului bölümü , ama sistemde o gözükmüyor yine de. Saçma sapan bi şekilde başka bi bölüm yazıyor anlayamadım
-
Hocam gerçekten sıkıntı olmuş sizinki, iletişim numarası var, atanan danışmanların onlara ulaşabilirseniz muhtemelen onlar değiştirir.
-
@Antimülakat teşekkürler hocam
-
hangi statüde çalışacağız ve çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı.?
-
merhaba arkadaşlar başvuru ıcın guncelleme falan her seyı yapıyorum en son kutucuga tik de attım ama basvur yazısı cıkmıyor aynı sorunla karsılasan oldu mu ne yapmak lazım acaba ?