tarih üzerine video tavsiyesi?
-
isem yayıncılık mehmet celal özyıldız mı benim hocam ın Ramazan Yetgin mi tavsiye edersiniz arkadaslar???
-
@tuuba42 ben ramazan yetgin derim , tarih üzerine kitap tavsiyesi de verebilirim
-
Ramazan Yetgin tabiki bence de
-
@aliveli senenin başında fetöden dolayı soru hazırlama ekibi full değiştirildi havuz boşaltıldı.Bu sene çok marjinal sorular görebiliriz hem a grubu hem b grubu için ozellikle de tarihte o yuzden sahsen ben bu sene bir cok kitabin ters kose olacağı kanısındayım
-
@guyan-gelmiş aslında 2010 yılında bu yana sorular zaten hersene bir garipti eski sınavlarda ki kalite yoktu bu sene bizim için iyi olabilir aslında
-
@aliveli ben açıkçası a grubunda cok fazla zorlayacaklarını rahmin ediyorum.hadi hayırlısı
-
@guyan-gelmiş Benim hocam sitesi var orada Ramazan hoca tarih ve Engin hoca coğrafya dersleri var ücretsiz 2017 çekimleri zamanı olan baksın derim.
-
tavsiyeler için tesekkurler şu alancı insanları hala hala gk gy ile cebelleştirenler utansın
-
@aliveli valla kitap tavsiyesi de makbule gecer hatta diger derslerdende varsa daha makbule gecer
-
@tuuba42 yargı yayınları çözümlü soru bankası , mehmet kızılok yazarı benim seviyem kötüydü tarihte ciddi faydasını gördüm.
-
@aliveli tesekkurler
-
Tarihte data iyidir arkadaşlar, videolu anlatımları var mı bilmiyorum ama tarih için baya guzel bir kaynak.