Guydaş goy goy sayfası :)
-
@Keynesin-amcası dur bir bakayım hocam arşive
-
@Keynesin-amcası elimizde kalmamış ne yazık ki
-
@aycan neyse gidip orjinalini alalım
-
@Keynesin-amcası Hocam 100gb yakın arşivim var bi o kitap yok facebookda sordum bi kaç kişiye pdf bulabilir miyiz diye o kitap hakkında pdf sorma bi daha dediler erol hoca işi halletmiş çıkmayacak pdfsi galiba
-
@Çağrı-Nicholson şansa bak eyvallah kardeşim artık alacaz mevcbur bayya övüyorlar o kitabı
-
@Keynesin-amcası 2 kitap hedefim var aslında birisi o diğeri de libertus. Acaba libertus kimse de var mı ki onu da önebilirim
-
@Çağrı-Nicholson pegem iyi değil libertusa bakmadım ama şuan hukuk olarak bi konsensus iyi başka iyi bir soru banksı var mı hukukta önerdiğin
-
@Keynesin-amcası bende dönüşüm themis konsensus vardı ya libertus yada murat alacağım. Themis iyiydi 2 defa çözdüm ama sıkıldım artık
-
@Çağrı-Nicholson ben 657 yi çözmüştüm bayya iyiydi
-
@Keynesin-amcası onu da duydum evet vetoyu da söylüyorlar aslında ben biraz kitap delisiyim hepsini almak istiyorum
-
@Çağrı-Nicholson sen eve bir yazıcı al daha ucuza kapatırsın
-
@Keynesin-amcası @Çağrı-Nicholson sizi görünce kendimi hiç ders çalışmamış gibi hissettim
-
bugün duyum filan var mı bütün gün dışarıdaydm
-
@aylin-yılmaz yok hiç sinek avlıyoruz
-
@guyan-gelmiş niye ki
-
@Çağrı-Nicholson içtihat nasıl peki kardeşim gideri var mı
-
@Keynesin-amcası ben saydığınız kitaplari bile ilk defa duyuyorum
-
@Keynesin-amcası Reklamı çok dönen şeylerden hep nefret etmişimdir ankara kariyerin tek kitabını incelemeden en büyük düşmanları oldum. Fikrim yok o yüzden
-
@guyan-gelmiş ben 3. yılımı devirecem kardeşim uzmanlık alanı olmuş bizde kitaplar
-
@Çağrı-Nicholson eyvallah kardeşim