Guydaş goy goy sayfası :)
-
@LUCASS kusura bakmayın arkadaşlar uyuya kalmışım benim bi tavsiyem var es geçildi söylemiştim whats ap grubu kursak foruma giremediğimiz de bazı şeyleri haber edebiliriz grubu genişletebiliriz de
-
@John-Nash o gruplarda bir zaman sonra sıkıntı oluşuyor kişisel muhabbetler dönmeye başlıyor ve bir zaman sonra takipçiler ya gruptan çıkıyor ya da grupta yazılanları okumuyor.Kendi kişisel görüşüp burayı aktif olmasa da takip eden bir çok kişi var yazmaz etmez ama iki rt yapsa bile kardır.Ve telefondan da giriliyor zaten foruma diye düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş he bilmiyorum benim ki tavsiye söylediğin mantıklı geldi doğru söylüyorsun. Ama bu işe gönül verenlerin oluşturduğu 50 kişilik bi grup kursak tt olmada tweet atmada 10 numara olur. kişisel konuşmada direk çıkarılabilir kişiler. Sorumluluğu da kimse almaz yok yok boş verelim gerek yok katılıyorum tamamdır.
-
@ddguy @10sanli arkadaşlar bir günde her derse baktığınızda derslere kaçar saat vakit ayırıyorsunuz? Ben şöyle düşünmüştüm hukuk 2 , iktisat 2 , maliye 1.5, muhasebe 1.5 saat. Ama uygulamada derslerin yarısı oluyo anca sizde nasıl saatler ?
-
@meltem_90 gün içinde bu kadar farklı ders çalışmak kafa karıştırmıyor mu ?
-
@guyan-gelmiş zaten ben hiçbi gün 4 üne birden çalışamadım en fazla 3 te kaldı. Ama yapanlar varmış sormak istedim
-
@John-Nash şöyle bir sey yapilabilir mücadele icin aktif görev alacak arkadaslara özel ve gizli bir sayfa oluşturulur orada organize olunuz çalışmalar ve yöntemler orada belirlenir.onun içinde yönetici arkadaşlar yardımcı olmasi lazim gizli grup oluyor mu bilmiyorum @aliveli
-
Bazen tepetaklak oluveriyo insan. Dűn de őyle bi gűndű. Gűzel başlayan ama berbat biten gűnlerden. Ani bi depresyon belirtisiyle erkenden uyudum. Ama madem yeni bi gűne uyandık yeni umutlar gerek:)) Herkese gűnaydın:)) Űsenmedim yazdiklarinizin heeepsini bi çırpıda okydum. Yokluğumu farkeden dostlara teşekkűrű bir borç bilirim:))
-
@bombiksmori geçmiş olsun @meltem_90 gün içinde çalıştığın ders sayısı artıkça birbirine karışır ve ilerleyen zamanlarda kabus olarak rüyana bile girebilir çünkü ben yaşadım @John-Nash hocam siteye bile bağımlı hale geldik bence whatsapp grubu ders çalışmaya engel teşkil edecektir . son olarak başlığı kıskanıyorum görmek istediğim başlığı göremediğim için
-
@kamikaze tesekkűrler. Geçmedi ama geçecek insallah:)
-
@bombiksmori hepimiz bazen öyle süreçlerden geçiyoruz çabuk atlatmak adına tavsiyem hareketli yabancı şarkılar dinlemek ( eğer ingilizce bilginiz yoksa daha iyi sadece müziğin ritmini hissetmek adına ) ve sevdiğiniz insanlarla farklı mekanlarda bir araya gelmek daha iyi hissetmeye başladığını fark edeceksin
-
@John-Nash hocam bu grup hep aktif sen buraya yazsan eminim herkes geri dönüş yapar sıkıntı olmaz
-
@meltem_90 3 saat hukuk 2 saat maliye 2 saat iktisat 2 saat de muhasebe şeklinde benim kafam karışmıyo ya daha iyi oluyo hatta benim için
-
@ddguy Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@meltem_90 3 saat hukuk 2 saat maliye 2 saat iktisat 2 saat de muhasebe şeklinde benim kafam karışmıyo ya daha iyi oluyo hatta benim için
Ha ama söyle bi şey de var ki bu kpss döneminde olan programdi bu ara onu yapamıyorum misafir den dolayı
-
@ddguy kütüphaneye falan gitsene böyle bi kafan varken hocam
-
@meltem_90 memlekete yeni geldim hocam geri dönünce inşaAllah bu programdan devam etmeyi düşünüyorum
-
Bu arada günde 7 8 saat çalışmayı düşünen arkadaş varsa whatsapp aracılığıyla kontrollü çalışabiliriz, beklerim mesajını
-
-
@guyan-gelmiş dün yalnızca bir arkadaşımız özelden yazdı
-
@bombiksmori böyle konuşabildiğine göre iyisin sen iyi