Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz Bence o konuda murat fasikülleri daha iyi bence piyasa üstünde
-
@10sanli içlerinde yazım hataları yok değil ama ben kullanıyorum gayet iyi olduğunu düşünüyorum, daha önce muratı kullanmıştım, murattan çok çok daha iyi özellikle nohutçunun bölümleri soru kaçırtmaz
-
Sabah cb başkanlığında bk toplanmış akşam yine ihraçlar olabilir belki bizim guy işide olur
-
@10sanli ama 2017 kpss için yeni baskı yaptılar mı bilmiyorum çıkmayacak diye bi söylenti duymuştum idari hakimlik güncel olduğu için
-
@Keynesin-amcası ihraçlar biz de ters etki yapıyo alım olması gerekirken alım olmuyo
-
@Keynesin-amcası inşallah kardeşim, ayrıca biz guy u bekliyoruz ama referandum öncesi diğer maliye ilanlarının geleceğinide düşünüyorum. Mhuy muy duy guy ortaya karışık yaparlar bence (inşallah)
-
İhraçlar olacak deniliyordu maliyede bakalım bi
-
Trt1 de haber dinleyen var mı arkadas dinlemiş mart ayında kamu kurumları belediyeler özel sektör 500 bin istihdam edecek diyor
-
@kozexpo hocam sorması ayıp olmasın sen ne işle meşgulsün
-
@john-nash para toplanmasiyla ilgili paylaşım yapmış nereye yatircaz bilgisi olan var mi
-
Bugün annem de babamda atağa geçti Annem bir bayan milletvekilini aramıştı iki gün önce yurtdışındayım acilse msj atın demişti bugün danışmanı anneme dönüş yapmış annem bnden yola çıkarak iibflileri anlatmış bnm puanımıda arada söylemiş kadın 87 puan aldı diyorsunuz mülakata mı çağırmıyorlar demiş annem de çocuklar o puanı kpssden aldı maliye bakanlığı kurum sınavı açmıyor onu bekliyorlar diye anlatmış kadın bzm yapacağımız bişey yok onu bakan bey bilir bz sadce iletiriz demiş.Babam sendikacılarla görüşmüş ne yaptınz demiş abi faks çektik demiş faks çekince hallettiniz mi sanıyosunuz kalkıp açıklama yaptınız oyumuz evet diye ama binlerce çocuk işsiz sınav bekliyo siz bunları görmezden gelip neyin açıklamasını yapıyosunuz çocuklar bi harç odedi 2. kpss geldi tekrr harç ödicekler sınav açıldı açılacak diye beklemekten mahvoldular ne hakkınız var onları üzmeye diye bağırmış bu iş kul hakkına giriyor o gençleri duyurmak zorundasınız yrn gib başkanını arıyorsunuz bizi bilgilendiriceksiniz demiş.Babam dairede çalıştığı için onlarala irtibat halinde.Bu arada gençler sizleri artık arkadaşım gibi gördüğüm için en ince detayı bile yazma gereği duyuyorum uzun diye kızmayın
-
@ddguy daha önce yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaşın hesap numarası kullanılmıştı bunun için
-
@jevons iyi demiş valla helal olsun
-
@jevons bence aileleri örgütleyelim bizi çocuk diye görmezden geliyorlar büyüklere illa ki cevap verirler
-
@jevons hocam ailen terör estirmis helal olsun valla
-
@aylin-yılmaz ne hallere düşük Allahım
-
yalnız iibf ilk kez bukadar magdur oldu o da bize denk geldi
-
herkes kendi çapında bi şeyler yapmaya çalışıyo , sesimiz duyuluyor farkındalar, görmezden geliyorlar olan bu
-
en cokta bu koyuyo. Farkındalar her seyin ama icraat yok @aylin-yılmaz
-
@aycan Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo hocam sorması ayıp olmasın sen ne işle meşgulsün
armatörüm:) burda olduğuma göre işim olmaması daha mantıklı demi:)