Guydaş goy goy sayfası :)
-
Hergün Sn Cumhurbaşkanını Başbakanı ayrı ayrı ekleyerek twit atma kararı aldım. Bunlar aktifler twıtte hesaplarını yönetenler iletir belki sizde yapabilirsiniz isterseniz tabi
-
@10sanli hocam herkes senin fikrine geldi zamanında kimseden ses cikmamisti ama şimdi gibe gidelim diyen cogaldi
-
@Nasip ben de her gün twit atıyorum
-
@aylin-yılmaz takip ediyorum. Bir kaç kişi varız.
-
Etkinlik ne zaman simdi netleşti mi ?
-
@10sanli perşembeymis sanırım bi arkadas sponsor olmuş bu hafta iki kere olabilirmis @john-nash gonlunuzden ne koparsa yatirabilirsiniz dedi
-
size iktisattan bir soru sorayım mı anlamadığım bi konu var 3 kaç yıldır çalışıyorum halen anlamış değilim iktisatı iyi olan var mı
-
Arkadaşlar GİB'e gitme etkinliğini şimdi konustuk bu hafta bir aksilik olmazsa gidiyoruz bize orada görüşme ayarlayabilecek içerde kolaylık sağlayacak bir tanıdıgı olan var mı ?
-
@Keynesin-amcası sor çok iyi değil iktisatım ama soruyu merak ettim
-
Genel sayfadan paylaşım yaptım ordan öğrenmek istediğiniz sormak istediğiniz şeyleri özelden-genelden paylasabilirsiniz. Ya da herhangi bir fikriniz vardır yardım amaçlı da belirtebilirsiniz.
-
Arkadaşlar bi görüşme ayarlamaya calısıyoruz suanda bu cuma olur persembe olur bi fikrim yok etkinlikle denk gelirmi bilmiyorum ama bizimle gelecebilecek bayan arkadaşlarında olması bizim için artı olur. Gelebilecek olanlar irtibata geçsin.
-
@10sanli tanıdık kimsem yok gib te ama jovens in yaptığı gibi anne ve babanızıda alıp gitseniz iyi olmazmı kaç kişi siniz bilmiyorum ama herkesin anne babası da gelirse bence randevusuz alırlar sizi içeri sonuçta referandım arefesindeyiz olur mu sizce?
-
@aylin-yılmaz şu bertnard cournot konusu var ya onu bi anlayamadım kim ne diyor ne yapıyor hep karışıyor
-
@Keynesin-amcası Hocam o zor iş anne-baba gelmesi falan.Pek sanmıyorum ama olabildiğince kalabalık olmaya çalışıyoruz ya ordan bişey cıkmaz diyenler olabilir ama oraya gidip bişeyler yapmaya calısmak bile artık bi onur-gurur meselesi haline geldi
-
@Keynesin-amcası Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@aylin-yılmaz şu bertnard cournot konusu var ya onu bi anlayamadım kim ne diyor ne yapıyor hep karışıyor
bertrand çok üretim az fiyat. cournot az üretim çok fiyat:)
-
@10sanli neden olmasn gib tekiler de der bunlar gözü karartmış diye ankarada guy olan arkadaşa soylicem o birini ayarlarmı diye inş tanıdığı vardır orda
-
@kozexpo hangi soru cıkarsa çıksın bundan sonra yaparım
-
@Keynesin-amcası Attım hafızaya . beyin bedava ya bedava:D
-
C C S B kuralı var
Bertrand=Tam rekabet
Chamberlin=monopolŞimdi CCSB'de B'ye gittikçe üretim artar fiyat azalır.
Chamberlin Cournot Stackelberg Bertrand artık soru kaçmaz
-
gün biterken e yazıyonuz dimi