Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aliveli çok zor bu işler:)
-
@aycan dűne gőre çok iyiyim elhamdulillah:)
-
@bombiksmori hiç olmadı bi cheesecake patlat stresini alır
-
@aycan iyi fikir aslında bi tiramisu yapim de keyfim yerine gelsin;)
-
PEKİ O ZAMAN HİÇ SÖYLEMEMİŞ KABUL EDİN
-
@bombiksmori hadi sana kolay gelsin o zaman
-
@aycan :)) siz de ders calışıyor olmalısınız
-
@meltem_90 Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
Bu arada günde 7 8 saat çalışmayı düşünen arkadaş varsa whatsapp aracılığıyla kontrollü çalışabiliriz, beklerim mesajını
8 saat mi elf gözlerim neler görüyor yarabbim:))
-
Gençler toplanın haberlerim var
-
Bu ileti silindi! -
@aycan heyecanlandım guy'la alakalı dimi:)
-
1 hafta kadar önce gib e yazı yazmıştım yazım aynen şu şekildeydi:
Sayın ilgili;
Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısına başkanlık olarak katılma yönünde planlarınız var mı?
2016 KPSS sonuçlarının bir yıl geçerli olması sebebiyle biz İİBF ve SBF lilerin mağdur edilmemesi adına guy alım ilanı 2017 kpss öncesi verilecek mi?
Bugün cevap geldi ve eğer ekleyebilirsem cevabı buraya eklerim şimdi ama kurum başkanlığımızdan böyle bir talepte bulunulmadı tarzında bir cevap vermiş -
@aycan Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
1 hafta kadar önce gib e yazı yazmıştım yazım aynen şu şekildeydi:
Sayın ilgili;
Sayın Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısına başkanlık olarak katılma yönünde planlarınız var mı?
2016 KPSS sonuçlarının bir yıl geçerli olması sebebiyle biz İİBF ve SBF lilerin mağdur edilmemesi adına guy alım ilanı 2017 kpss öncesi verilecek mi?
Bugün cevap geldi ve eğer ekleyebilirsem cevabı buraya eklerim şimdi ama kurum başkanlığımızdan böyle bir talepte bulunulmadı tarzında bir cevap vermişo cevaplar hep klasik zaten. pek önemi yok.
-
@aycan bundan önce yazan arkadaşlarımıza da bu cevaptan atmıştı. Geçen alımda bir arkadaş yazmıştı buraya o cevap gelmiş arkadaşa o günün gecesinde ilan gelmiş:)
-
Uzun uzun yazmayayım şimdi en can alıcı noktası( ) guy sınavları başkanlığımızın kadro ve ihtiyaç durumları dikkate alınarak yapılmakta olup söz konusu sınavın yapılmasına yönelik olarak Başkanlığımızdaihtiyaç hasıl olduğuna ilişkin ilgili Grup Başkanlığımıza ulaşmış bu yönde bir talep bulunmamaktadır. Demişler kendileri
-
@guyan-gelmiş hahaha inşallah bu gece ilan gelir o zaman
-
@kozexpo umarım öyle olur hocam. Sınav yönetmeliğinin değişip değişmeyeceğine ilişkin sorum da vardı ama onu yanıtlamamışlar
-
Herkese selam hocam 1-2 hafta seni zorlar bitirdiğin dersleri her hafta tekrar ettiğin için artık konu tekrar cok kısa sürüyo @meltem_90 ama program yogun biraz dogru evet
-
İşte şimdi işler değişir aycan Gib olayı netleştirmiş sagolsun @aycan
-
@10sanli benim elimin değmesi gerekiyodu zaten herşey sizin için arkadaşlar