Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan sizleri ankarada temsil etme
-
@10sanli sen yaparsın hocam sende o potansiyel var hatta önümüzdeki seçimlerde seni vekil adayı seçsek iibflileri arkana alsan patlatırsın sandıkları
-
@aycan kavak yelleri:)
-
@aycan Bigün bakan olursam size kadro vermeyeceğim bütün kadrolar öğretmenlere
-
@kozexpo hayır bee artık şu adamı görünce kavak yellerini hatırlamayın arkadaş yapıştı resmen üstüne adamın
-
ŞubattaÖğretmene50binAtama muhahaha aklıma geldikçe deliriyorum Allah belanızı vermesin köpekler
-
@10sanli hain bakan düşene bir de sen vur hocam tabi iibfliler kim ki zaten
-
@aycan müfettiş uzman kadrosuna hakimlik kadrosuna 1 yıllık formasyon almak şartı ile öğretmenleri yerleştireceğim sizlere kadro madro yok.
-
@10sanli keşke önce seçilip sonra hain planlarını açıklasaydın şimdi zor seçilirsin de bakan olursun
-
@aycan https://www.youtube.com/watch?v=AajJVBE6c7s bunu bilen favlasın:)) ergenliğimiz bunlarla geçti:D
-
@aycan bakan olmak için seçilme şartım yok yalnız dışardan da olabiliyorum ya hani
-
@10sanli bağlantıların o kadar kuvvetliyse niye burdasın
-
Hayal kuruyoruz @aycan
-
@kozexpo hahahaha yıkıldım ya bunu dinlemeden ergenliğini yaşayan ergenliğin dibine vurmamış demektir
-
@aycan ben sana bakan olamazsın demedim adam olamazsın dedim esprisini yapmadın iyiki
-
@10sanli klişe bi insan değilim bilen bilir bekleme benden öyle cümleler
-
@aycan aşiret kızımısın sen
-
@10sanli yok hocam aşiretlerden anlamam ben ama senin bağlantıların kuvvetli galiba aşiret adamısın sen hatta bi tahmin bile yapabilirim hangi aşiret olduğuna dair
-
@aycan hahahahaha ders calısıcam duymak istemiyorumm
-
@10sanli kolay gelsin o zaman