Guydaş goy goy sayfası :)
-
Hadi anlatın bakalım kim nerenin asiretinin reisiymis
-
En hızlı cevabı burdan alırım gibi duruyo themis iktisat mı Zeynel mı detaylı tekrar için unutmuşum bayadır bakmiyodum
-
@aycan hahahaha
-
@ceren hocam themisin kitabı karma sorular. iktisatı bitirdiysen tıkır tıkır gider müthiş kitap ben uludag mezunuyum zeynel dersime geldi kendisini sevmem kitabını da kullanmam
-
Bence de themis hocam @ceren
-
@10sanli aslında zeyneli 2kez bitirdim yani o bitirdi beni diyelim themis güzel bence bundan gitmek daha mantıklı tesekkur ederim
-
@ddguy teşekürler bencede
-
-
Arkadaşlar şimdi biz @10sanli yani ömerle lisede arkadaştık ama birbirimizin ailelerinden pek bahsetmezdik. Bu fırlama ömer bigün surat beş karış geldi neyin var dedim aycan ben hiç anlatmadım ama biz bir aşirete mensubuz kan davamız var ve sıra bizde dedem emir vercek galiba falan dedi ben başladım dil dökmeye o düzen kaldı mı kanı kanla mı temizleyeceksiniz falan filan baya konuştum arkadaş birden gülmeye başladı tabi sonradan şaka yapmış paşam
-
@ceren her türlü themis üstüne tanımam
-
Bunu bir hafta oldugunu niye söylemiyosun acaba @aycan az kaldı bizimkilere gelip Ömeri kan davanızdan uzak tutun diceğini neden söylemiyosun
-
@10sanli insan insana yapmaz senin yaptığını ne kadar üzülmüştüm ya
-
@10sanli evet neredeyse bir hafta sürdü ama ben sürecin hepsini anlatmak istemedim
-
@aycan Baktım iş ciddiye biniyo dedim bu müdüre falan gider şimdi anlatır olayı sonra bizimkiler okula gelir aşiret olduklarını öğrenirler iş iyice karışır diye söyledim artık acıdım
-
@10sanli Allah razı olsun az daha babama gidip söylecektim baba böyle bi durum var ne yapabiliriz diye
-
@aycan sende ki o potansiyeli gördüm
-
@ddguy yaa işte böyle fırlama bu @10sanli gerçi hiç formundan düşmemiş hala daha maşallahı var
-
@aycan uğraşma benimle bak 2. bi sefere çıkarım bu sefer 1 ay kandırırm
-
@10sanli babama söyleseydim iş o zaman karışırdı işte bi geceyi nezarette geçirmen işten bile olmazdı
-
@10sanli bu sefer hayatta inanmam kandıracak başkasını bul ben feleğin çemberinden geçtim bi kere