Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan aman hocam, 2017 Kpss sonrası olmasın o dar boğaz da.Zor geliyor artık ya
-
@Kutyler Korkarım ki öyle olacak
-
Hayret bugün hiç bi kız arkadaşımız şarkı paylaşmamış
-
@10sanli o vakit sizden alalım bir kuple:)
-
İlan gelse ben şoktan çıkana kadar başvuru sűresinin geçmesinden korkuyorum :)) beni ara sıra uyarın arkadaşlar;)
-
gece resmi gazetede maliye bakanlıgı ilanı gördüm elim ayagıma dolastı açana kadar @bombiksmori
-
Merhabalar efendim.Bir kaç gündür bağğzı kahrolası sağlık problemleri yüzünden haklı direnişimizden uzak kaldım:) @aylin-yılmaz akşama burdayım hocam inşallah tgrt için etkinlik için 4 hesabımla birlikte:) @10sanli hocam gib işi ne oldu ne zaman gidiyoruz,katılım var mı?
-
@niloya @10sanli hocanın kanayan yarasına tuz bastınız hocam:)
-
@10sanli bende bundan korkuyorum iste:))
-
Çok kalabalıgımız hocam izdiham yaratacak derecede @niloya
-
@bombiksmori @10sanli yine iibf ve iibfnin mücadele anlayışı İlan bekleyen bi sürü tanıdığım var etkinliklerde dahi yoklar şaşırmamak lazım.
-
Günaayydıınnn ahali bu da günün ilk şarkısı https://youtu.be/jKbR7u8J5PU. Sen iste yeter ki dostum @10sanli
-
@niloya geçmiş olsun hocam önemli bişey yoktur umarım sen bize lazımsın
-
@aycan sağolun hocam,ruh halim hariç gerisi iyi.bu kadar ara verince derse başlamak zor geliyor
-
Maliye Bakanı Mahfi Eğilmez ile TVde dediler. Ne konuşuyorlar izleyen var mı?
-
@niloya Çok iyi anlıyorum bu hali ama bi kere başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor
-
@aycan umut ediyorum öyle olur.sgk başlığını gördükçe de delleniyorum:) bir inseydi aşağılara
-
@niloya inecek hocam inecek az daha sabredelim bakalım
-
@aycan hocam bu süreçte en çok sizin gibi umut verici,güzel insanların eksikliğini yaşıyoruz.varolun,sağolun daima
-
@niloya ne demek hocam her zaman birbirimize destek olmamız gerektiğini düşünüyorum bu başlığı açma sebeplerimizden biri de buydu diğer guy grubunda bazı kötü niyetli insanlar rakip mantığıyla olaya bakıp moral bozucu entryler girmekten kendilerini alıkoyamıyorlardı bu da ister istemez çalışma motivasyonunu etkiliyor insanın. Başlığın "guydaş" olmasının sebebi birbirinin derdinden yaşadıklarından anlayan insanlarız biz yeri gelir anne babanıza kardeşinize anlatamazsınız neler yaşadığınızı neler hissettiğinizi ama sizinle aynı sıkıntıları yaşayan insanlara bir kelimeyle anlatırsınız derdinizi. Hep beraber zorlukların altından kalkacağımıza inanıyorum ben. Bu arada grubumuzun isim annesine de bir teşekkür etmeden geçmeyeyim @bombiksmori türettiği bu kelimeyle zaten bütün olayı anlattı https://youtu.be/utW2IhNfFlg diyerek ders çalışmaya kaçıyorum molalarda görüşmek üzere