Guydaş goy goy sayfası :)
-
@ddguy onlar varya onlar:)))
-
@bahar burda cahillerde var
-
@bombiksmori nereye kandiriyo beniiiii akrep burcuyum fena ince düşünürüm oyuna gelmem agaaa @köyün-ağası
-
@ddguy görcez:)
-
Ne cahili ve hocam burdakiler 8yildir ünv okuyorlar ;))
-
@köyün-ağası hodri meydan mi şimdi bu
-
NEYTULLAH YAZMIŞ----Arkadaşlar daha önce söylemiştim TT gündem çalışmalarımıza destek vereceğini söyleyen bir hoca var diye ancak sonradan vazgeçti o hoca isem'in ortaklarından olan İsmail Güllü hocayı arayıp vazgeçirten kişide yine bildiğiniz biri İsa Arslan sebebide isem yayıncılıkla olan reklam antlaşması sırf grupta yaptığı reklam antlaşmalarından dolayı İİBF'nin geleceği için insanların geleceği için hayati olan TT etkinliklerine bile engel olabilecek kadar düştüler malesef açıklamayacaktım ama fazlasıyla ileri gitti sanki yanlış yapan bizmişiz gibi
-
E @aycan ben ve @10sanli koyde hangi goreve bakiyoruz ben ihtiyar meclisi uesi olabilirim yas haddinden:))
-
Maliye+kadro+Guy+vmy+nerdesiniz+bunaltiniz +sabir nereye kadar +bıktık+sessedayik+duyarsızlık=HAYIRLI olsun
-
-
@bombiksmori hocam sen aşçı ol köye yemek yap dagit
-
Hemen okuyun derim.iibfli olup okumamak olmaz
-
@köyün-ağası hocam ilk firsatta okuyun kisacik bisey zaten:)
-
@ddguy çok mantikli:)
-
Bu arada bir sürü kitap okudu m ünv tahsil hayatımda iki katı .Oldukça iyi genelkulturum var nerde işe yarıyor bilgi yarışmasında.Netice işsizlik .Bu ise anlam veremiyorum
-
@köyün-ağası koyde hayvanlar yasiyo sonra hayvanlar isyan ediyo sahiplerine diyolar ki her işi biz yapıyoruz kazancı sahip alıyo isyan edip Çiftliği ele geciriyolar sonra bi süre hersey güzel ilerliyo sonra kendini akıllı sanan domuzlar liderlik yapmaya basliyolar ve isyan ettikleri sahipleri gibi domuzlar da onları sömuruyo al sana kısa özet
-
@köyün-ağası Kahya olmicam hocam ya başka görev ver ya da köyden kacarim
-
Sen snowball ol.kitaota vardı ;))
-
@bahar ben mi snowboll hangi hayvandır ya isimleri unuttum ben
-
@ddguy sayende okudum en iyisi özet bi anda bitti kitap