Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bahar düşünelim tamam
-
erkekler de genel düşünce atanamadın napcan evlencen yakın arkadasım kardeşim dediğim oğlan atanamadın bana kaldın dedi şok oldum oğlan takmış her konunun sonu bi düşünsene biz sevgiliyiz vs vs ye çıkıyo
-
@aylin-yılmaz he ya ev işi tüm bende sorma halim içler acısı
-
@bahar valla ben senin gibi düşünmüyorum kardeşim bu fikirler bize çevremiz tarafından aşilanan fikirler
-
@ddguy bende de aynı iğrenç bi duygu kendimi hizmetçi gibi hissediyorum bugün kapı çaldı açmadım annem de evde yoktu zaten yıldım ya arkamdan çok havalı okumuş şuna bak diyolar sonra da evime geliyorlar sohbet ediyorlar havalıysam konuşmayın benle
-
@aylin-yılmaz demi demi millet arkandan konuşur ama senin yüzüne can ciğer kuzu sarması gibi davraniyolar üzerlerine kusmak istiyorum
-
@aylin-yılmaz o çocuk gözü karartmış diyim ben sana
-
@köyün-ağası yaa öyle ağam sen daha bilmiyorsun bu erkekleri çok fenalar çok Azcık saf olsak kaşla göz arasında nikah masasına oturtacaklar
-
2016 GUY sınavı grubuna ne zmn girsem kavga var
-
@aylin-yılmaz
-
@aylin-yılmaz çocuğun mesleği var mı ise yaramaz mi hocam
-
@ddguy sorma zengin ama sadece zengin hiç o gözle bakmadığım için bunun düşüncesi bile tiksindiriyo B'ni
-
@aylin-yılmaz sen nereliydin
-
@aylin-yılmaz zenginse uzak dur hocam zenginlere alerjim var benim
-
Atanamayan ponçik sekreter gördüm twitterda
-
@aylin-yılmaz yavuklum o benim:)
-
@köyün-ağası söylememmm ifşa olurum ayrıntılara giremiyorum o yzdn
-
@ddguy bi tanıdığımız babası baya zengindi kızın 68 puanla ilk atamasında öğrt olarak yaşadığı ile atandı
-
@aylin-yılmaz hadi öyle olsun
-
@aylin-yılmaz aaaa kız onun zenginlikle ne alakası var şans o şans öğretmenlerde torpil mi olurmus