Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori küçük prensi okumayan mı kaldı hocam ilk okuldayken okudum ilk kez peşine hemen şeker portakalını okumuştum iyi hatırlıyorum arada çıkarır okurum hala
-
@bombiksmori yoo göreceli değildir. İnsanın bir davası olur hayatta onu ölene kadar sürdürür . Herkes senin karşında olsa bile sen yolundan eğrilmeden gidersin. Ha işte böyle olmayıp her devrin adamları vardır onlar kaypaktır. İskender pala da onlardan biridir.
-
@bombiksmori ne iyi geldi böyle edebiyattan bahsetmek artık insanlar kitap okumuyorlar ve bu benim cidden canımı sıkmaya başladı. Evleneceğim adam en az benim kadar kitap kurdu olmalı şimdiden geleceğe çağrı yapıyorum
-
@aycan seker portakali:)) sabahlara kadar aglardim zezeye:))
-
@kozexpo gőreceli değildir. Katılıyorum:)
-
@bombiksmori Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo gőreceli değildir. Katılıyorum:)
katılıyon madem o kadar niye yazdırdın bana:))
-
@aycan sizin vesilenizle bende çağrımı yapmış olayım:) gercekten cok iyi geldi. Eslik ettiginiz icin tesekkur ederim hocam:)
-
@bombiksmori annem halime bakıp gidip hocamla konuşmuş siz neden bu çocukları bu kadar hırpalayacak kitap öneriyosunuz diye :))) hey gidi günler heeyy
-
@kozexpo duymak istedim:))
-
@bombiksmori benim için bir zevkti efendim arada yapalım bunu
-
@aycan artık ufukta gőrűlmeyecek kadar uzaklaştığımız gűnler..
-
@bombiksmori çok yoruldum yazarken:) bak ben aycana balık ekmek ısmarlıorum sen ne ısmarlıcan bana:))
-
@kozexpo keşkek:))
-
@kozexpo severim de niye balık ekmek o kadar keşkek dedik canı çeker bu kızın diyen hiiiçç yok
-
@aycan kesinlikle yapalım:) siz dersten bunalinca bi nefes olur:)
-
@bombiksmori Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo keşkek:))
bak beni zayıf noktamdan yakaladın:))
-
@aycan düğün yemeğine çağğrrm kuzenim evlenio nisanda gel:)))
-
elit insanların hali bir başka oluyor ara verdim son sayfayı okudum aman allahım dedim
-
@kozexpo siz de orda yiyiverin keşkeğinizi de bana masraf çıkarmayın:))
-
@köyün-ağası elit mi:)