Guydaş goy goy sayfası :)
-
@canaycan dayanışmayı çőkertmek istemezdim de haksız mıyım hocam:)
-
@bombiksmori teşekküler .:) şu kekin resmini at bi bakalım nasıl bişey miş bu kek
-
@bombiksmori haklısın kırmadan leke bırakmadan yıkamak onemli 2 ay bodrumda bulaşıkçıydım
-
Dun baya bi gec vakitte yazışmıştık @kűrşad hocamla. Meger ne kadar zor sınavlardan geçmis. Allah yardimcisi olsun..
-
@keynesin-amcası hazır olunca atıcam insallah. Su an fırında kendisi:) bulaşıkcılıkta ihtisaslıyım diyosunuz yani:)
-
@bombiksmori bekliyoruz tecrübeli diyelim
-
@keynesin-amcası sesli güldüm bu bağlantı kuramama sonucu eger ilan çarşamba günü gelirse ülkenin en temiz kalpli insanı ilan edilirsin hocam
-
@canaycan inş gelsin de
-
kek kabının dibini sıyırmaya talibim hemen bulaşık makinesine atmayın:)) en büyük zevkim çocukluktan beri:D
-
@kozexpo tűh ya geç kaldik:(keske zamaninda okusaydim mutfagi toplamazdim:))
-
Gece yatarken hayatimin cok anlamsiz oldugu bosa cabaladigim asosyal oldugum aklima geliyo. Size de oluyo mu?
-
@kozexpo ama keklerin içinde çiğ yumurta var
-
@niloya tadına baktın mı hiç:)
-
Sanki dünyada değilmişim gibi bi duygu bende de oluyo karantinaya alınmışım gibi hissediyorum @busus
-
@kozexpo bir bardak şeker konuluyor tadı güzeldir ama çiğ yumurtaaaa çok korkunç değil mi
-
@niloya yumurtayı çiğ iç sesi güzelleştirio hem:)
-
@kozexpo dış seside güzelleştiriyor çok güzel türkü çığırırsın sonra @niloya
-
@bombiksmori hani resim nerde
-
@keynesin-amcası hayır bunu yapmadım de nolurrr :)) bu espriden sonra giderim buralarda
-
@kozexpo yumurtanın pişmişini zor yiyorum aman amannn @keynesin-amcası şad olup gülmedim kullar içinde diye diye gezerim artık:)