Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz suan cok pis pot kırdım galiba tüh yaa okadar cok kızla konusuyorum ki hangi aylindi yaa acaba o
-
@bombiksmori iki gündür çalışamıyorum yarın acısını çıkarcmm gruba bi saat koyalım herkesin aklı grupta kalıyo saat 21 le 24 arası konuşma saati olsun
-
@aylin-yılmaz kayseri de oturan herkes kayserili değildir kabul ediyorum ama muhakkak bulaşmıştır sana da cimrilik
-
@aylin-yılmaz bence 23 24 olsun 21 24 arası 3 saat var naptin
-
@10sanli Burdaki canım arklarıma az ifşa olmam sıkıntı değil de aramızda sessiz sinsirellalar olabilir
-
@ddguy tamam 23 24 olsun tam o saatte herkes burda olsun diğer zamanlar harıl harıl çalışırız
-
@10sanli ben burda yeni sayılırım ama kayserilileri bir tanısanız duyduklarınız devede kulak kalır
-
Tamamdır 23 24 mantıklı:))
-
@aylin-yılmaz milleti eksileyip duran sinsirellalar var mesela:))uzaktan sessizce izleyip gruba girmeye cesaret edemeyen meraklı gőzler. Gelin kapımız size de açık:))
-
@aylin-yılmaz Anlamadım ki sen kimden çekiniyosun hocam şurda biz bizeyiz
-
Tamam ya hatırladım o başka aylin yılmazdı @aylin-yılmaz kusura bakmayın hanımefendi ya
-
@aycan keşke biz bize olsak çekinmiyorum ya kimden çekincem onlar benden çekinsin
-
işiniz gücünüz goy goy
-
@aylin-yılmaz Kimmiş o sinsirella deyiverin bakem @bombiksmori
-
@aylin-yılmaz Onlar kim aylin onlar kim
-
Faşo aga hosgelmişsen @köyün-ağası
-
@10sanli eyvollah yigen
-
@köyün-ağası vay ağam sen hoşgelmişsen sefalar getirmişsen
-
@10sanli milleti gizliden gizliye eksileyen biri ya da birileri mevcut grupta:) kimlikleri henűz saptanamadı
-
@aycan hoş bulduk .:)