Guydaş goy goy sayfası :)
-
öyle olsun bakalım ama ben genel selamdan anlamıyorum pek @canaycan
-
Tünaydın millet herkese benden çay bugün acayip depresyondayım annemin yeleğini giydim yine
-
Hocam hayat güzel be sıkma canını @jevons
-
neyse ben derse başlayayım bari. herkese hayırlı hafta sonları:)
-
@10sanli Gerçekten öyle çok şükür sağlımızda yerinde ama bazen insan çıkış bulamıyo daha fazla konuşursam ağlıcam
-
@kozexpo guydan elendikten sonra cok koymadi bu
-
@10sanli nasipte olmayinca olmuyor. Kendi puanimla giremedim sonucta daha fazla calisip girebilirdim. Bunun yaninda mulakatlarda hakkimizin yenmesi daha kotu bisey
-
Oooo bizde misafir var ben nasıl çalışcam şimdi kıskandım bak
-
@ddguy gece telafi edersin sen yeterki iste
-
Bizde de misafir var:) yoğun talep űzerine bi limonlu cheesekek daha yapiciim;))
-
@bombiksmori seni uluslararası yarışmalarda cheesecake yapma alanında ülkeyi temsil etmen için eşe dosta önermeyi düşünüyorum
-
@bombiksmori kızın en azından guy olamazsa yapabileceği bişey var benim o da yok
-
Yapınca belki gőrsel olarak da paylaşırım burda:))@canaycan uluslararası yarısmaya gidecek kadar değilim ama kendi çapımda bi űnűm var tabi:) @10sanli hocam hediyelik kutular yapıp satıyorum arada elimizde ufakta olsa bi zanaat var yani;)
-
@bombiksmori sen guyları temsil et yeter o bize
-
@bombiksmori bu kız evde kalmaz diyim ben size
-
çeko için hangi soru bankasını çözmeliyiz
-
@keynesin-amcası kalmaz tabi cheesecake yapmayı sen de bilseydin sen de kalmazdın hocam
-
bende çok güzel bulaşık yıkıyorum olmaz mı
-
@keynesin-amcası makine de yıkıyo bulaşıkları bu olmadı başka bisey dene
-
Dostum valla ben A Kadro'nun yeni çıkmış Çeko kitabını aldım hem konu anlatım arkasında da çıkmış Çeko soruları var @keynesin-amcası