Guydaş goy goy sayfası :)
-
Ama bide bizim bu Ankara'da Gazi Üniversitesi'nin karşısında Gazi Kitabevi var sanırım akademik bi kitapta satılıyomuş orda Çeko ile ilgili onu da öneren var baya @keynesin-amcası
-
@10sanli bana uzak kardeşim ankara internetten spariş verecem de 1 ay sonra şimdiden araştırıyorum inceledin mi iki kitabı da
-
@canaycan benim bildiğim başka bir özelliğim yok belki vardır ama keşfedilmeyi bekliyorda olabilir
-
@keynesin-amcası mutlaka vardır çünkü bi insanın sadece bulaşık yıkayabilmesi akla yaktın gelmiyo
kaşif bekliyodur belki de -
Yine evlilik muhabbeti başlamış @bombiksmori hocam cheeskek de patent al bari sen
-
@canaycan çok güzel ders çalışırım
-
Gazi'nin kitabı yok hocam bende ama ben kime sorsam Gazi Kitabevinde var bitane onu al dediler, bende akademik oldugu için istemiyodum açıkcası cok. Bu yıl A Kadro Çeko çıkmış soru ve konu anlatım kitabı çıkarınca onu aldım bende. Güzel Hocam yani öneririm onu. @keynesin-amcası
-
@keynesin-amcası atanınca da ona gerek kalmayacağı için işe yaramaz gerçi senin evleneceğin kişi atanmamış olcaktı demi o zaman bayaaa işe yarar hocam bulduk işte
-
@10sanli eyvallah kardeşim onu alayım o zaman
-
Hatta şöyle söyleyim KPSS'ye hazırlanan arkadaşlar bir aradayken bitane Çeko için kitap lazım dediğimde 3 kişi aynı anda Gazi Kitabevi diyince ''ya tamam kes'' dedim direk @keynesin-amcası
-
Haftaiçi çıkarım,bakarım gazi kitabevine kitap nasıl fotoğrafını çeker tweet atarım sayfaların @keynesin-amcası
-
@niloya tamam benim kpss konular 15 gün sonra biter o zamana kadar halledersen iyi olur @10sanli akademik olduğu için ayrıntı çok olabilir ama
-
Bizim bi @kürşad ımız vardı nerde o arkadaş ya duyumu tutmadığı için mi uğramıyo buralara? Haberi olan var mı
-
@canaycan servis görevlisi oldu atandı artık o
-
@keynesin-amcası hadi canımm unutur o artık bizi uğramaz buralara
-
@canaycan bencede gelmez akşam evlenecem diyodu
-
@keynesin-amcası adam bekliyodu zaten evlenmek için atanmayı daha da durmaz o
-
Cheesekeki fırına verdim ve geldim:))@keynesin-amcası hocam evde kalmayız insallah da Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi:)bu arada @canaycan makinede bulasik yikiyo demis ama gűzel bulaşık yıkamak her erkegin yapacagi bisey deil tebrikler:)))
-
@bombiksmori kadın dayanışması an itibariyle çöktü :)))
-
@canaycan bu ay içinde gelecek dedi ve gitti haftaya bende bekliyorum 2014 te aralıktaki sınav cuma günü sabah gelmişti 2015 mayıstaki pazartesi gelmişti 2016 çarşamba geldi görüldüğü gibi günler arasında bir bağ kuramadım ama çarşamba gelir gibi