Guydaş goy goy sayfası :)
-
@bombiksmori okadar güzel olmuş ki resim çekmeye fırsat kalmadan mideye indirmişler
-
@keynesin-amcası su an soguma aşamasinda ama sogumaya gondermeden onceki halini gondereyim:)
-
@10sanli yok ya daha bi kac saat sogumasi lazim:) oyle hemencecik yenmiyo malesef;)
-
@kozexpo dedim bile @niloya zayıflatıyormuş ta çiğ yumurta:)
-
@bombiksmori kaç saat pişiyor bu saat 3 ten beri fırında kömür olmuştur şimdi
-
@keynesin-amcası son iki kilom kaldı artık kandıramazsın beni çiğ yumurtayla,etli ekmekle:)
-
@niloya benimde bi 30 kilo fazlam var hiç dert etmiyorum oh bi daha mı gelcez dünya ya
-
@keynesin-amcası pismesi suresi cok kisa ama sogumasi uzun:))merak etmeyin sagsalim pisti
-
Ya dosya boyutu çok bűyűk diyip duruyo:(( ne kadar dűzenlesem de kabul etmiyo. Nasıl yapsak?
-
@keynesin-amcası 30 kilo mu:) bisey değilmiş hocam dert etmeyin;)
-
@niloya hocam bende sizdenim yumurta hususunda:) sűrekli bi baskı gőrűyorum aileden;))
-
@bombiksmori ahh bu yemek baskıları:) halen beyazını yemem
-
@bombiksmori dert etmeyin kiloyu faceden birine msj olarak at sonra o resmi indir yada resmi aç ekranın görüntüsünü çek klavyede prt src tuşu var sağ üste f12 tuşunun yanında resim açıkken ona bas sonra paint i aç ctrl+v tuşuna bas kaydet
-
@keynesin-amcası hocam teşekkűrler çok gűzel anlatmışsınız amma bende face yok:) hatta sosyal medya benim icin burdan ibaret:)
-
@bombiksmori benim içinde dünya odamdan ibaret gökyüzünü dış dünyayı unuttum
-
@bombiksmori görmüş kadar olduk
-
Makro'da konu olarak hangi kitabınızı kullanıyosunuz ? Tufan Samet'in kitabı hakkında bilgisi olan var mı konu anlatımı nasıl?
-
@10sanli güzel ben kullandım.
-
@10sanli yüksel bilgilinin kitabı güzel
-
@10sanli bu kadar asosyal olmayın hocam ya:))