Guydaş goy goy sayfası :)
-
@Nasip güzel ülkemize sığdıramadılar bizi
-
@keynesin-amcası Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@canaycan valla giderim pramitlere dayarım sırtımı hediyelik eşya satarım günde 100 tana hediye satsam bana 2 tl kalsa ohh tabi buranın parasıyla hesapladım
@bombiksmori bana 2 tl kalsa 100 taneden 200 tl yapar
-
iç ticaret uzm yard diye bi ilan vardı ona başvurdum maaşı kaçtır ki boydak holding de
-
@keynesin-amcası 'gűnde' kısmını okumamısım hocam afedersin:) 200 lira iyiymis durma git sen:)
-
@aylin-yılmaz referans bul dil i geliştir tecrüben olsun ondan sonra maaşı konuşalım
-
@bombiksmori valla giderim elimden biri tutsun yeterki orda
-
@canaycan sıgmayı da bırak insan yerine koyup bir cevap veren yok.
-
@keynesin-amcası umudumu kırdınn neyse etkinlik olmadığına göre ben derse devam ediyim iyi gecelerr bol ilanlı günlere uyanırız inşallah
-
Benide bi cagri merkezinden aradilar bideee ankarada halkla iliskiler sorumlusu pozisyonuna basvurmustum ordan olumlu bi cevap gelmis. Gidip baslamayi ciddi ciddi dusunuyorum
-
@bombiksmori maaş ne kadarmış
-
@aylin-yılmaz cagri merkezi 1500+ performansmis. Halkla iliskiler sorumlusu da yuzyuze konusuyoruz maasi ama en az 2000 olur dedi.
-
@keynesin-amcası hocam Kanada başkanı kapılarımız herkese açık gibi bir sözü vardı bu ABD nin yasağından sonra oraya mı gitsek alır mı bizi
-
@Nasip giderken haber edin:)
-
@Nasip orayı da düşündüm bizim burali biri kanada da inşaata çalışıyor aylık 6 7 bin dolar rahat rahat alıyorum diyor 2 bin dolar gidiyor 4 bin bana kalıyor dedi
-
@keynesin-amcası olabilir hocam dikkat et çalışırkem çok derinlere dalma
-
@bombiksmori haber vermem mi kader arkadaşlığımız var anca berebar kanca beraber Akdenızı bir geçersek botlarla tamam gerisi
-
@canaycan derine dalmayan kpss a öğrencisi varsa ellerinden öperim
-
@keynesin-amcası biz ne duruyoz ya bize de 500 dolar kalsın yeter. El arabası ile kum çekeriz biz de ben varım GUY olunca ne kalacak sanki
-
@Nasip bi műlteci olmadığımız kaldıydı:)
-
@Nasip ben araştırdım vize işi zor yav orda sağlam birini bulmamız lazım