Guydaş goy goy sayfası :)
-
3 tane kankim var mahallede dava arkadaşlarım hepimiz kpss'ye hazırlanıyoruz ve her şeyimiz ortaktır bi karar almıştık cıkmak yok herkes evde ders calışcak diye biri dayanamamış bugün toplanalım dedi, dertlenmiş kanka napcaz biz böyle diye onu teselli ettik @bombiksmori
-
kendimi emekliler gibi hissediyorum geçen yıl gündüz başka şehire ünideki dersime sınavıma giderdim akşamına yaşadığım şehire döner yarım saatlik yolla tekrar dersanedeki dersime girerdim akşam 10 da eve gelirdim
-
@10sanli arada nefes almak istiyo insan hocam:) surekli kitap masa kalem silgi gormekten kornealarim zarar gordu gorecek:)
-
@aylin-yılmaz ne kadar hareketli bi hayatiniz varmis hocam. Yollarda gecmis omrunuz:) ama insan ozluyo o gunleri..
-
emeğimi zamanımı paramı helal etmiyorum , sağlıkçılara öğretmenlere onay verip de bizim ilanlara her kim onay vermiyorsa ilanların önünde kim engelse haram olsun hakkım , neyse kendi kendimi sinirlendiriyorum
-
@bombiksmori bir de şimdiki halime bakın kpssden beri evde oturmuş ilan bekliyorum çürüdüm gençliğim gitti
-
@keynesin-amcası sizleri çok özlücem dostlar..
-
@aylin-yılmaz surekli oturmaktan kısir dőngűye giriyoruz resmen.. siz ilk kez girdiniz galiba kpssye?
-
@kürşad ara sıra uğrayin sayfamiza hocam. Bekleriz;)
-
@kürşad tebrik ederim kardeş inşallah bundan sonra yüzün güler
-
@bombiksmori evet daha mülakatlara giremedm
-
sağolun dostlar inş dualrınız için teşekkür ederim.. midem bulanıyordu artık.. sağolun.. artık inş Allah aşımızı işimizi her şeyimizi yoluna sokar.. seviyorum sizi
-
@kürşad Allah yolunu acık etsin kardeşim
-
@aylin-yılmaz siz bize gore gencsiniz daha:) dilerim suzin yolunuz bizimki kadar uzamaz
-
@kürşad inşallah, yolun açık olsun kardeşim bizleri burda unutma , en umutsuz anımızda umut verdin bizlere sağol
-
@bombiksmori evet gruptaki çoğu kişinin mülakat tecrübesi var inşallah hiçbirimizin ki uzamasın
-
benim yok @aylin-yılmaz
-
@10sanli bu gidişle de hiç olamayacak gibi bizim tecrübemz
-
@aylin-yılmaz 82 ile kurum sınavına giremeden yine kpss'ye giricem ooof of keske sınav gelseydide elenip girseydim kpss'ye
-
@10sanli olsun bakalım vardır bi hayır tekrar girelim napalım belki kpssden sonra ilanlar dökülür bir bir