Guydaş goy goy sayfası :)
-
Dilek Erdogan Kurumlu'nun kitabını kullanan var mı? ''Makro''
-
@10sanli hem yüksel hocadan hem tufan hocadan çalışmış biri olarak kesinlikle tufan hoca
-
@keynesin-amcası dert etmek değil dikkat etmek:)
-
Ya ben de Dilek Erdogan Kurumlu'nun Makro kitabı var mikroda sıkıntım yok ama Makro'yu bitürlü %100 oturtamadım bide başka kaynaktan mı baksam diye düşünüyorum açıkcası o yuzden fikir almak istedim
-
@10sanli ersan bocutoğlu temeli atar öneririm ama çok detaylı kitap değildir temeli sağlam oturtur sadece
-
@niloya Siz dikkat edin
-
@10sanli hocam pegeme gittim dilek hocadan ders aldım o dönem o makro kitabı pek hoşuma gitmedi yüksel hocayı aldım,onunda beğenmediğim yerleri vardı bir de tufan hocanın kitabına bakayım dedim.epey iyi
-
Dilek hocanın Mikrosu mukemmel ama, bende cok begenmiyorum acıkcası Makrosunu bu güne kadar hep inat ettim ama sanırım başka kitaptan bakmak lazım bide @niloya
-
@10sanli son dönemlerde analizin de adı çok geçiyor bir de onu inceleyin.
-
@10sanli hocam tufan samet hocanın kitabının pdf formatı var bende istersen paylaşabilirim benim gördüğüm en iyi anlatan kitaptır
-
@10sanli kardeşim gözün kapalı tufan samet özdurak hocanın kitabını al. Çok çok iyi. Mikro makro ve iktisat çalışma kitabını bitirmiş biri olarak söylüyorum. Çalışma kitabının iktisat bölümü matematiksel işlem bakımından eksik gibiydi, mikro kitabındaki sorularla o sorunda çözülmüş. Biraz reklam gibi oldu ama Tufan hocadan Allah razı olsun onun sayesinde iktisat öğrendim diyebilirim.
-
İktisadı Erdal Űnsal'dan çalışmayın da nerden calisirsaniz çalisin:) beni canımdan bezdiren kitapların başında gelir;)ama bu benim kisisel yorumum tabi ki
-
Çok iyi olur hocam ya atarsan sevap işlemiş olursun bide ondan bakalım @canaycan
-
@mehmedoglu tesekkür ederim kardeşim verdiğin bilgi için
-
Tufan Samet hocamız piyasayı alt üst etmiş şu an mikro kitabına çalışıyorum Yüksel bilgili de anlamadığım bazı sayısal soruları çok güzel açıklamış belirtmiş. Gerçekten hepsinden iyi diyebilirim.
-
Gençler sizinkilerde bu haberlerdeki 3 bakanlığın 60 bin ile 1 milyon işçinin haberini izledimi bezdim yeminlen niye sizin bölüm açılmıyor diyorlar ne diyim
-
@bombiksmori Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
İktisadı Erdal Űnsal'dan çalışmayın da nerden calisirsaniz çalisin:) beni canımdan bezdiren kitapların başında gelir;)ama bu benim kisisel yorumum tabi ki
sen genede bunu her ortamda söyleme:)
-
Atamalar açıklandı ancak kimse memnun değil. Zamanı iyi değerlendirin arkadaşlar Yeni sınava çok kısa süre kaldı. Şimdiye kadar dersaneye kaydolmayanlar için tekrar kampları ilaç gibi olacaktır. İşte benimde yer alacağım bir kaç kamp çalışması. Kitapçımbiz ailesine teşekkürler.
Kadir koç un paylaştığı gönderi -
@keynesin-amcası yani 1000 civari olacak. Yanlis mi anladim yoksa kpss den mi bahsediyor?
-
@kozexpo tamam sőylemem:) o halde aramizda kalsin:))