Guydaş goy goy sayfası :)
-
@keynesin-amcası Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
Atamalar açıklandı ancak kimse memnun değil. Zamanı iyi değerlendirin arkadaşlar Yeni sınava çok kısa süre kaldı. Şimdiye kadar dersaneye kaydolmayanlar için tekrar kampları ilaç gibi olacaktır. İşte benimde yer alacağım bir kaç kamp çalışması. Kitapçımbiz ailesine teşekkürler.
Kadir koç un paylaştığı gönderiyani diyorki alım yok gelin 201 için benim kampıma ders çalıştırayım. yazıklar olsun...
-
@busus 1000 nerden çıkardın onu anlamadım kamp ım var desaneye gelin diyor
-
Bu ileti silindi! -
@bombiksmori biz üniversitede mikroyu çok yüzeysel gördük bölümüm ui. erdal mikro kitabını bir kere okudum en rahat yaptığım bölüm oldu
-
@busus 1000 i nasıl ve nerden gördün hocam
-
@kozexpo Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
daha oturmadım derse gece 6 da yattım:) ed stafford diye bi adamın belgeselelerini izliorum muhteşem. 10 gün boyunca ıssız yerlerde hayatta kalmaya calısıo:)
Hocam merak ettim bi videosunu izleyeyim dedim o saatten beri video izliyorum bu ed her şeyi yemiyo ama bear var yengeç solucan ne bulduysa yiyo bugün ders mers yalan oldu
-
Ulan Kadir gene yaptın yapacagını bi bunu sevmiyorum bide Kutluayı
-
@meltem_90 sesli güldürdün hocam @kozexpo dostum kızı da bulastırdın
-
@meltem_90 Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
daha oturmadım derse gece 6 da yattım:) ed stafford diye bi adamın belgeselelerini izliorum muhteşem. 10 gün boyunca ıssız yerlerde hayatta kalmaya calısıo:)
Hocam merak ettim bi videosunu izleyeyim dedim o saatten beri video izliyorum bu ed her şeyi yemiyo ama bear var yengeç solucan ne bulduysa yiyo bugün ders mers yalan oldu
bu adam beardan farklı. bearda alet edavat herşey var. yok buda ne bulursa yiyor.
-
@kozexpo haha öyle mi bear daha usta zannettim ben. gerçi ateş yakma konusunda evet bear ın her şeyi hazırdı ed in ben ahmağım diye kendisine saydırması komikti ayrıca:)
-
@10sanli lafı mı olur ne demek
-
Noluyo yine umutsuz demi herkes ayyy ya aman valla sıkıldım ha ben anlamadim bu işi nefret ettim tam bu nedir ya
-
@meltem_90 Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kozexpo haha öyle mi bear daha usta zannettim ben. gerçi ateş yakma konusunda evet bear ın her şeyi hazırdı ed in ben ahmağım diye kendisine saydırması komikti ayrıca:)
Garip adam:) 60 gün bi adada kalmış onun videosu yok daha onu bekliyorum çok heycanlı:) yatmadan izliyorum valla
-
@kozexpo ciddi mi hocam bulursan bana da yolla fare buldu onu yemeden attı da her şeyi yemiyor sandım izledikçe görücez
-
@meltem_90 hintli dayı nın videolarını öneririm o da güzel
-
@bombiksmori mikroyu erdal ünsaldan çalışmıştım kitap iyi aslında ama matematiksel bölümü konuların sonuna koymuş, değişik, pek oturmamıştı bende de.
-
@keynesin-amcası Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@meltem_90 hintli dayı nın videolarını öneririm o da güzel
Hintli dayının tavuklarını oğullarıyla paylaşamadığı videoyu izliyorum şu an
-
@meltem_90 onun baharatlarından bıktım ne öyle
-
@Fişek-MORGEN hocam aslında şőyle. İktisada ilk olarak erdal hocanin kitabiyla calismaya baslamistim. Dersi de pek sevmedigimden kitaba karsi ciddi bi onyargi olustu bende. Yoksa illa ki hitap ettigi ciddi bi kesim vardir.
-
@keynesin-amcası bi an nusret sandım onun gibi sosladı bu dayıdan pek hoşlanmadım iki oğluna hiçbi şey vermedi üstelik onların önünde tüm tavuğu eliyle yedi