Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aylin-yılmaz yayınlandı mi piremses
-
@pomak yani olağan olağanüstü yaşlar belli biliyorsun..o yaşların altıda cocuk denecek yaşlar. Dünya artık ananelerimizin dünyası değil. Cocuk gelinler olmasın. Buda benim düşüncem.
-
@kzxp hocam bir kadın değil iki kadın değil bu durumda olan binlerce aile var haklısın aile baskısıyla konuşanlar da vardır ancak istisnalar genelinin örneği olamaz
-
@ddguy yayınlandı hanım ağam fotoluyu yayınlandılar
-
@kzxp hocam iyice araştırmak yerine neden herkese aynı muamele yapılsın ki ? kendi jenerasyonumuz için evet azaldığı için bize garip geliyor 15 16 yaşında evlenmek ama büyük ihtimalle hepimizin ataları genç yaşta evlenmiştir
-
@aylin-yılmaz @köyün-ağası fena ders çalışıyo ondan girmiyo
-
@aylin-yılmaz gururum kızım benim
-
@aylin-yılmaz özlem hanimefendi seni gördü çok şükür
-
@pomak Zaten geçmişteki olaylardan bahsetmiyorum hepimizin neneleri felan erken evlenmiş. Ancak bunun önüne geçilmesi lazım.bu olayın ispatı çok zor kardeşim hem aile baskısı hem mahalle baskısı kız artık kabul etmek zorunda kalıyor.
-
@pomak benim de babanem 15 yaşında evlenmiş ama o zamanla bu zaman bir değil hocam günümüz için korkunç bir ülke gerçeği bu olmasa hoş olur yani doğuda hala daha çocuk gelinlerimiz var
-
@miss-smith Tabiki biliyorum bende karşıyım zaten o yaşlarda evliliğe ama bundan muzdarip olan binlerce çift var vicdanım buna razı gelmiyor
-
-
@pomak leviathan devlet:) bizden daha iyi bilir karışmamak lazım:))
-
yoksa oyun çağında olan bi çocuğun evlendirilmesi tabi ki içler acısı bir durum bunu kimse haklı göremez
-
iyi geceler gençlik @pomak komiser buralar sana emanet , yarın 20.00de etkinliğimiz var unutmayalım
-
Bi de diş protezciler çıktı ya biz ne kadar sesimizi yükseltmeye çalışsak bir kakafoni peydahlanıp bizi susturmaya çalışıyor delirmemek elde değil
-
@aylin-yılmaz ben daha kendime sahip olamıyorum koca köye nasıl bakayım sayın fenomen
-
@aycan diş protezcileri ticari kazanç:))
-
@pomak birini öldürmek ile bir kız cocugu ile 'evlenmek' aynı şeydir. Bunun affı yok. Cezasını ceksin emsal olsun koz cocuklarına böyle ilgi duyanlarda lütfen tedavi olsun pedofili olabilir.
-
@kzxp erken kaybettik seni ben biraz daha dayanırsın diye ummuştum :))