Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kzxp
İstanbul şokunu tabi atlatmak kolay olmadı
@tetikleyici
Aynen dayıları amcaları batsın
@aylin-yılmaz
Sorular
80 kararı
Muhasebe
Tüketim teorileri
Snop veblen -
@kzxp alinterinin ideolojisi olmaz Şiki şıkır baba anayini yabana deyip calişcan
-
@aylin-yılmaz aylin sen girdin mi mülakata
-
@tetikleyici alınteri herşey için akıtılmaz kardeşim. Buda benim görüşüm böyle gördüm böyle yetiştirildim. Ha şurda haklısın mülakatlarda elediler ama gece yattığımda rahat uyuyabiliyorum. bilmem anlatabildim mi:)
-
@miss-smith yok girmedim ilk hazırlandım o da ilan gelmedi şansızlığım işte burda da yoluma taş koydu
-
@aylin-yılmaz 2015 te tek ilan geldi zaten
Artık kpss çalısıyorum guy artık gelirse kpss için sadece motivasyon olur.
Vmy mhuy vs gelmez zaten o yuzden 2017 kpss çok önemli alıcaz 90 ve 90 üstü puanı 2 yıl geçerli kafamız rahat etcek dil istemeyen her yere başvurucaz bu kadar birikim puanlarımıza yansısın artık -
@miss-smith bu sene kaçtı senin puan
-
@kzxp bu sene 88 ben tek hedef koymustum guy olayım rahat dil derdi yok seçtiğin ilde kalıosun 5 yıl ders çalısmak yok bi daha ama çok sey istemişim
-
@miss-smith umutlu sözlerin içime su serpti inş 2017 2016 gibi olmaz da arka arkaya gelir ilanlar
-
@miss-smith il göç e girmiş miydn
-
@miss-smith maşallah. ne güzel puan keşşşşşke benim olsa:P
-
@aylin-yılmaz hayır onda ek dersler vardı ilan ile sınav çok yakındı hazırlanamıcagımı düşündüm yazdı geldiğinde birde göç kızlar için biraz zor
-
@miss-smith mülakatta ne giymiştin
-
@kzxp maliye ve hukuku sağlam tut emin ol sende alırsın calısması diğerlerine göre kolay
-
@miss-smith şükür ya benmkide yeter bana. benm gk gy 0 olunca 88 çok zor 82.6 aldım bunu 85 yapsam yeterli bana:) yalnız adamın puanınada nazar etcem durduk yere:D
-
@kzxp kız o ::D bn de ilk erkek sanmıştm
-
@aylin-yılmaz yok artık oda mı kız:s
-
@kzxp grupta 3 erkek vardı 1 i gitti ağayla sen kaldın
-
@aylin-yılmaz ne bilion belki bende kızımdır:D
-
@aylin-yılmaz ahhhhh aylin. Benimde ilk mülakatımdı senin gibi tecrubelilere soruyordum çok kasmışlardı beni
Söyle söyleyim giyecegin renkler belli siyah yada mavi takım.
Ben siyah pantolon ceket beyaz düğmeleri arası boşlık olmayan bir gömlek seçtim.
Ayakkabıda küçük topuklu ayakkabı
Saçımı topladım lastik tokatla
Makyaj yapmadım.Bir daha girecek olursam
Dizim biraz altında etek alıcam ve uygun bir babet giyicem.
Bekleme salonunda kulaklıkta sevdiğim müzikler eşliğinde sadece telefonumdaki pdf notlara bakıcam
Milletin kapı önündeki torpil muhabbetleri stresleri negatif enerjileri beni yedi bitirdi