Guydaş goy goy sayfası :)
-
@kzxp süleymandan kız olmaz
-
@kzxp miss dedik o kadar
-
@miss-smith çok mu beklemiştin salonda
-
@miss-smith benim ingiliçce 0
-
@aylin-yılmaz dedemin adı . erkek olcam sanıp erkenden koymuşlar sonrada değiştirmemişler:))
-
@kzxp güldürdün peki süleyman hanım,,, iyi geceler kızlarr gözlerm ağrıdı
-
neyse bende içerdeyi izleyip yatcam. görüşürüz. miss kapıyı kitle hırsız girmesin:))
-
@aylin-yılmaz evet sıra yavas ılerlıyo önce bekleme salonu var herkes orada toplanıyor listeler orda asılı soyadı sirasına göre.
listeyi belli sayıda parçalara bölüyorlar
İlk 100 kişi mesela diğer binadaki salona alıyorlarGeçirdikleri diğer binadaki bekleme salonundan 5 er 5 er komısyonun oldugu kata cıkıyorsun cağrıldıkca.(bazı komısyonlar yavas ılerlıyor)
En çok heycan orda başlıo kapının önünde birisi danısman gibi birisi oluyoe kimliğini veriosun adını + koyuyor
Kapının zili caldıkca bi kişi içeri giriyorSonrasında bi kapıdan girişini birde çıkışını hatırlıyorsun
Tek sorun komısyon ile bize ayrılan masa arasında bay mesafe oluyor oheycandan soruyu duyma ve anlama zorlugu cekebiliyorsun
-
@miss-smith mülakat günleri aklıma geldi kapı önündeki o acı bekleyiş kurbanlık koyun gibi dizilip sıramızı bekliyorduk
-
@köyün-ağası Biz hep acı çekiyoruz bak 1,5 yıldır ne ilan ne sınav ne mülakat
Etimizi milyon kere kıyma makinasından geçiriyorlar
Ama güzel heycanlar umut oluyor insanın içinde -
@miss-smith hayal kura kura hayal kalmadı bende. Hepsini kurdum başa döndüm hayallerimi pekiitiriyorum neyse hayırlı sabahlar yatıyom ben:)
-
@köyün-ağası iyi sabahlar köyü kapattım fareler girmez
-
@miss-smith soluksuz okudum.
-
Günaydın,tükkanı açtım herkes sıraya
-
goygoycular size sabah sabah bir soru işletme aleyhine 25.10.2016 tarihinde 15000 tl'lik tazminat davası açılmış ve dava bilanço günüde sonuçlanmamıştır.
izleyen yıl içinde dava sonuçlanmış ve işletme 12500 tl tazminatı 15.03.2017 de ödemiştir.
gerekli muh kaydını yapın:) -
@guyan-gelmiş 25.10 da işletme diger olağandışı gider ve zararlar hesabını 15000 borçlu, diğer borç ve gider karşılıkları hesabını 15000 alacaklı çalıştırarak karşılık ayırır. Dava sonuçlandığında diğer borç ve gider karşılıkları hesabını 15000 borçlu, bankalar ya da kasa hesabını 12500 tl alacaklı ve önceki dönem gelir ve karlar hesabını da 2500 tl alacaklı çalıştırıp kaydı tamamlar
-
@aycan tebrikler belli ki rakipler sağlam:)
-
@guyan-gelmiş Estağrufullah hocam bu örneği kulakları çınlasın seçkin hocam kafamıza vura vura anlatmıştı soruyu görünce gülümsedim
-
@aycan ben de çalışırken potansiyelli bir soru olduğunu düşündüğüm için paylaştım çıkar mı çıkar
-
@guyan-gelmiş kıyıda köşede kalmış bir örnektir çıkarsa fark yaratır