Guydaş goy goy sayfası :)
-
@köyün-ağası @kzxp sizin bu eşsiz fikirlerinizle iibf gündeme gelir ama atama isteğiyle değil
-
ilan var dedinizde puan mu yok dedik gülüm @aylin-yılmaz
-
@köyün-ağası bunu sevdim lakin ben elit bir kızım bunu yazamamm
-
@aylin-yılmaz yakında kro laşırsın merak etme
-
@köyün-ağası ayline kro mu dedin sen. İnanamıyorum ayline krooooooo dedi şaka gibi:))
-
derste hızlıyım ilanda yavaş, gayseriliyim arkadaş. @aylin-yılmaz
-
@köyün-ağası @kzxp evet bana kıro dedi yarın yalvarıck ama nolur aylin o fotoyu atmaa diye bunun intikamı çok acı olacak ağa!
-
@kzxp kaçtım ben ders çalışcam:)
-
@köyün-ağası iyi geceler yolların ustası
-
@köyün-ağası kayseriyi alet etmeyelim ve bir daha anmayalım
-
@aylin-yılmaz kimse ben varken ayline kroooo diyemez. aylin krooooo bi kız değil lütfen:))
-
@kzxp derkenn? sana mı kıro diyelim dün geceki konuştuklarımızı okudunuz mu süleyman hanım bazı şeyler itiraf etti
-
@aylin-yılmaz hımmm kavga mı istiosunuz hanımefendi:)
-
@kzxp hayırrr sokak hayvanlarına birlikte kına yakmayı teklif ediyorum işsiz iibfliler olarak birlikte atanamayan mezunlara pankart hazırlayalım
-
https://www.youtube.com/watch?v=5J2UbONCngo alında dertlenin az:)
-
@aylin-yılmaz
-
@aylin-yılmaz Guydaş goy goy sayfası içinde söyledi:
@kzxp hayırrr sokak hayvanlarına birlikte kına yakmayı teklif ediyorum işsiz iibfliler olarak birlikte atanamayan mezunlara pankart hazırlayalım
Hayvanlara özellikle sokak hayvanlarına dokunmayalım ️ kamu spotu
Kınayı ellerinize saçlarımıza yakalım -
@miss-smith bu arada hazır kamu spotu geçmişken evidea da ücretsiz kedi evi var arkadaşlar dilsiz canların üşümemesi için çevrenizde bahçenizde besliyorsanız alabilirsiniz
-
http://www.evidea.com/trend-kedikopek-kulubesi-EKA001/p/386114?OM.zn=MainPageBanner-w26&OM.zpc=1502&OM.bzn=MainPageBanner&OM.OSB=1502 linki burda ,, sadece kargo parası size ait
-
@aylin-yılmaz keşke belediyeler daha çok şey yapsa sokakta yaşayan hayvanlara..
Birde çok fena oldum biraz önce kaz ve kuş tüyü yastık vahşetini dıyurusuna denk geldim kalbim paramparça dostlar almayın aldırmayın öyle yastıkları yorganları