Guydaş goy goy sayfası :)
-
@Phoenix 'şüphesiz her kışın bir başarı,her gecenin bir sabahı vardır'.. Olmazlara meylimiz olmazları oldurana imanımızdandır hocam. Elbet hiçbir şey bitmedi belki başka bir sûrette yeniden başladı:)
-
@siyasetbilimci ilk seneniz mi hocam?
-
Hayır 5.kez giremedim
-
Seneler imi verdim ben herkes gezerken ders çalıştım neden olmuyor çok zor kimsesiz caresiz
-
Üzülme hocam @siyasetbilimci daha iyisi olacaktır, herkesin sınavı farklı oluyor. Sabret ve devam et..
-
@siyasetbilimci Hocam belki de kısmetiniz başka bir sınavda, başka bir kurumdadır.
-
İlk beş gün İst olarak kaldı tercihimi sonra dön şansım diye yorumlarında takip edilen Batman yazdım yine ucundan kaçırdım anlayamıyorum olmuyor olmuyor .iki üç gün önce rüyamda 78.08 kapattıgini listeye giremediği mı görmüştüm üzüldüm şok oldum uyandığımda yinede umutla bekledim .olmadı .Allah beni sınıyor biliyor um
-
@siyasetbilimci hocam benimde gözlerim şişti sesim kksildi aglamaktan Allah bizimle sabret kardeşim inşaAllah. Daha güzelleri bizi bulacak
-
@siyasetbilimci hocam benimde sizden bi farkım yok. Virgülle defalarca kaybetmek nedir iyi bilirim. Şu an söylenen hiçbir şeyin sizi tatmin etmeyeceğini de en iyi kendimden biliyorum. Söylemek istediğim tek bir şey var o da şu ki; sürekli neden demek insanın kendine açtığı psikolojik bi harp. Bunu yapmayın kendinize.. Altından kalkamayacağımız bi yük değil bu.
-
https://youtu.be/58vGQcSJ2aU
:thumbsup_tone1: -
Bu sayfanın sizlerin yazdıklarına ve yaşadıklarına bir anı olarak kalacağını düşünüyorum. Herşey bittiğinde ve hayatınızı kurdugunuzda dönüp sadece bu kötü günleri de atlattık çok şükür diyeceğiniz bir anı.
-
Siyasal eğilim tespiti yapan bir site buldum.
https://8values.github.io/ -
Sitenin yeni hali çok hoş olmuş:) emeği geçen herkese teşekkürü borç bildik. Tabi ki sadece yeni tasarım için değil herşey için:slight_smile:
-
@bombiksmori Güzel düşünceleriniz için minnettarız hocam.
-
Benden başka alese giren yok galiba forumda:) belki merak edenler vardır sınav orta halliydi. Paragraflar kısa ama yoğundu. Matematikte kolay ve zor dağılımı da iyiydi. Bu kadar:))
-
@bombiksmori Ben yetiştiremedim nedense ya.
-
@Phoenix hocam yalnız olmadığıma sevineyim mi yetiştiremediğinize üzüleyim mi bilemedim:) bende mat2 kısmının yarısına ancak gelebildim
-
@bombiksmori Açıkçası keyfim kaçtı sınavdan bu yana. Hoş YDS puanım henüz yok ama gene de üzüldüm
-
@Phoenix bende üzüldüm açıkcası süre uzatılınca yetiştiririm sanmıştım ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Bende de yds yok sonbaharda da onu hallediciim inşallah:)bakalım nasibimizde ne var bekleyip görelim hocam
-
@bombiksmori Aslında şöyle videolu fotoğraflı ales günlüğü yds günlüğü gibi bir paylaşım yapayım istiyorum. Bir yandan da hiç gözüm yemiyor. Dediğiniz gibi bekleyip görelim. Bakalım bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun.