BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
@catology açmıyorlar hocam söylediğiniz gibi. Kuruma ulaşabilen arkadaşlar olursa, öğrendiklerini burada paylaşırlarsa müteşekkir oluruz.
-
@Azure Ben bugün görüştüm. Kesin bir tarih verememekle birlikte sona yaklaştıklarını söylediler. Ayrıca soruşturmalar bittikten sonra komisyona sunulacağını ve sonrasında açıklama yapılacağını da belirttiler. Demem o ki arkadaşlar bizim ne durumda olduğumuzun farkındalar ancak soruşturmaların henüz tam olarak ulaşmamış olmasından ötürü ellerinden bir şey gelmiyor. Bana söylenen bunlardı. Bence arama işlerine biraz ara verelim
Bugün önemli bir mülakatım vardı ve mülakata girmeden dayanamayıp aradım. Birkaç aramadan sonra da bunları işittim. -
@dstr cuma günü kurumdan yalan söylemişler o zaman o kadar insana. Nasıl bir çelişki bu
-
Ayrıca bu güvenlik soruşturması 1 haftalık iş. Dosyaların peşinde biz mi koşucaz . Kurumdan bastırsalar şimdiye 10 defa biterdi eksik gönderilse bile.
-
@dstr teşekkürler hocam paylaştığınız için.
-
arkadaslar sayfayi uzun zamandir takip ediyorum lakin gmailim onaylanmadigi icin yazamiyodum. referansi aranan varsa umutlanabilir diyebilirim. gecmis zamalarda alinanlarin referanslari aranmis cunku
-
Kimlerin referansı arandı arkadaşlar?
-
@catology benim aranmadı.
-
@oguzhan24 benim de aranmadı ama siz polisler eve geldi falan yazmistiniz yanlış hatırlamıyorsam aynı dönemde bnm de güvenlik soruşturmam yapıldı
-
@ngt hocam sizin arandı mı referansınız? Benim aranmadı. Bahsettiğiniz durumun geçerli olma ihtimali olmakla birlikte, bu yılki alımda öncekilere göre farklı bir süreç yaşıyoruz. Bu yüzden, referansı aranmayan adayların olumsuz olacağı yargısı ne kadar doğru olur bilemiyorum açıkçası.
-
@catology benim referansim arandi ama taaa mart ayinda mi mayis ayinda mi ne.zaten arayinca da bu size olumlu ya da olumsuz birsey dusundurmesin surec devam ediyor demisler
-
Bıktırdılar artık çok uzattılar bu işi. Tahminim 22 Eylül'e kadar açıklanmasıydı, o da geçerse istedikleri zaman açıklasınlar artık.
-
Cuma gününe kadar açıklanmazsa benim için de artık bir önemi kalmıyor.Başka şeyler de söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum
-
mulakatta stress yapan var mı arkadaslar heyecanlanan?
-
Son mülakatlar 25 mayısta bitmişti, pazartesi günü 4 ay olacak. Bu hafta açıklanır inşallah. Haftaya mülakatım var. Ama konsantre olamıyorum. Aklım burda, BDDK'da çalışmayı çok istiyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Elim sürekli telefonda, biraz mülakat için çalışıyorum, bi siteye giriyorum.
-
Benim mülakatım çok içaçıcı değildi ama insanoğlu işte umut etmekten vazgeçemiyor..Burda yazan arkadaşla aynı zamanlarda banada polis gelmişti bir ihtimal gelen polisin ortak kazandığımız spk ile de ilgisi olabilir..Referansım aranmadı..Çok çalışmayı istedğim bir kurum..Bu kadar bekledikten sonra olumsuz olması ayrı bir yıkım olur ama kendimi ben birazcık hazırladım hayalkırıklığına uğramamak için Olmasa tekrar girip şansımı deneyeceğim Herkes için hayırlısı olur umarım..
-
@kurupilav BDDK'nın SPK'ya göre artıları var mı ki hocam daha çok istiyosunuz merak ettim
-
@lawer12 Kişinin beklentilerine göre her kurumun kendine göre artısı değişir örneğin spk belki bddk a göre nispeten özel sektöre geçiş de daha avantajlı olabilir ama bddk benm uzun zamandr istedğim hedeflerimden biri..Kendisi ile özel bir husumetim var yani iç dünyamda yoksa tabiki spk da tercih edilmeyecek bir kurum değil..
-
@ao yapıldı ama aranan yok
-
Arkadaşlar yok mu haberi olan birileri kanım çekildi beklemekten